Ryhmäliikunta – Fit Kunto

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunta-aikataulu 13.11. alkaen

Muutokset 13.11. alkaen
- Maanantaisin Jooga Fit Kunnossa klo 17:25
- Torstaisin BODYPUMP Keskustan Hyvä Kunnossa klo 18:00 ja BODYBALANCE klo 19:05
- Lauantain SportSpinning Fit Kunnossa 2.12.17 asti         

Ryhmäliikunta-aikataulu 18.9. alkaen

Jooga palaa jälleen Fit Kunnon maanantaihin 4.9. alkaen! Lauantain SportSpinning käynnistyy 30.9. Huomaa myös maanantain BodyCombatin uusi alkamisajankohta klo 18:25. Tiistain ja keskiviikon spinningit vaihtavat paikkaansa, kesto ja alkamisajankohdat pysyvät samana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajanvarausohjelmaan pääset tästä

Fit Kunnon ryhmäliikuntajäsenyydellä olet automaattisesti oikeutettu käyttämään kahta kuntoklubia hyvinkäällä: Fit Kuntoa ja Keskustan Hyvä Kuntoa. Monipuolisesta tarjonnasta löydät huippuohjaajien vetämät tunnit, niin rauhalliseen kehonhuoltoon kuin vauhdikkaaseen kehonmuokkaakseen.

 

TERVETULOA KOKEILEMAAN LESMILLSIN SUOSITUIMPIA TUNTEJA VIRTUAALINA! 🙂

Fit Kunto Villatehtaalla on 2 isoa ryhmäliikuntasalia, joissa tilaa ja happi riittää kaikille liikkujille

      

 

____________________________________________

Virtuaalituntien selosteet:

KAHVAKUULA (1 JA 2) Kesto 45min. Ohjaaja Joachim Bartholdi. Kahvakuulatunti on lihaskuntotunti, jolla harjoitellaan kehoa hyvin monipuolisesti. Voima, kehonhallinta ja liikkuvuus kehittyvät tällä tunnilla unohtamatta hengästymistä. Tällä tunnilla pystyt haastamaan itsesi ja tekemään tehokkaan kovan treenin, mutta myös aloittamaan oman kahvakuula-urasi videon opastuksella. Mukaan hikipyyhe ja juomapullo.

COREABS (1 JA 2) Kesto 30min. Ohjaaja Jaana Lilja. Tällä kehonhallintatunnilla perustuntia haastavammat keskivartalon liikkeet takaavat Poweria Coreen. Ota vatsalihaksiesi kanssa haaste vastaan ja osallistu CMS Core ABStunnille. Tehokas treeni vain 30 minuutissa. Tunti sopii kaikille, vasta-alkajista jo pitkään treenanneille. Liikkeet pystyy tekemään omaan tahtiin ja näin voi haastaa itsensä omien voimien mukaan. Ota mukaasi juomapullo sekä pieni hikipyyhe.

KUNTOJUMPPA Kesto 30min. Ohjaaja Nina Wilenius. Erittäin helppo ja hauska tunti. Tunti sopii kaikenikäisille ja -kokoisille sekä naisille että miehille. Tähän tuntiin kuuluu helpot askeleet eikä lainkaan hyppelyitä. Jokainen osallistuja voi tehdä liikkeet omaan tahtiin. Tältä tunnilta on hyvä aloittaa oma liikunnallinen elämä. Mukaan juomapullo ja hikipyyhe.

CMS POWERBODY (1 JA 2) Kesto 45min. Ohjaaja Petra Vuorinen. Lyhyen lämmittelyn jälkeen suoritetaan käsipainoilla ja tangoilla tehokas 3 liikkeen lihaskuntosarja ja välissä nostetaan sykettä erilaisilla helpoilla liikkeillä 2 minuuttia. Tunnilla tehdään 3 erilaista lihaskuntopatteria, niin että keho tulee treenattua monipuolisesti läpi. Tehokas ja monipuolinen treeni kaikille kunnon hikeä kaipaaville. Tunnille mukaan hikipyyhe ja juomapullo.

YOGAFLOW (1 JA 2) Kesto 1 = 45min. Kesto 2 = 60min. Ohjaaja Petra Vuorinen. Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla.

RENTOUTUS Kesto 30min. Ohjaaja Niina Saarman-Bartholdi. Ota itsellesi hetki aikaa ja pysähdy. Nyt on aika rentoutua kaiken kiireen keskellä ja lähteä puolentunnin rentouttavalle virtuaalimatkalle.

CMS-CORE Kesto 45min. Tule haastamaan keskivartalosi ja kehittämään kehonhallintaa. Tunnilla opit kannattelemaan vartaloasi ryhdikkäästi, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa. Keskivartalon pinnallisten ja syvien lihasten harjoittamista voidaan suositella naisille ja miehille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi pieni hikipyyhe. Jalkineita ei välttämättä tarvita.

CMS-COREABS (1,2 JA 3) Kesto 30min. Tällä kehonhallintatunnilla perustuntia haastavammat keskivartalon liikkeet takaavat Poweria Coreen. Ota vatsalihaksiesi kanssa haaste vastaan ja osallistu CMS Core ABS-tunnille. Tehokas treeni jo itsessään ja vain 30 minuutissa. Tunti sopii kaikille, vasta-alkajista jo pitkään treenanneille. Liikkeet pystyy tekemään omaan tahtiin ja näin voi haastaa itsensä omien voimien mukaan. Ota mukaasi juomapullo sekä pieni hikipyyhe.

CMS-BOOTCAMP Kesto 60min. CMS Bootcamp on sinulle, joka kaipaat tuloksia, nopeaa treeniä, etkä pelkää haastaa itseäsi. Videolla ohjaajan tehtävänä tällä tunnilla on piiskata sinusta kaikki irti perusliikkeitä suorittaen. Bootcamp haastaa liikkujan antamaan itsestään kerta kerran jälkeen enemmän. Näin myös saavutat tässä ryhmässä enemmän. Uskallatko sinä ottaa haasteen vastaan? Ota mukaasi juomapullo sekä pieni hikipyyhe.

CMS-DANCE FEVER (1 JA 2) Kesto 45min. Haluatko arkeesi jotain uutta, kokemalla hyvää oloa ja iloa liikunnan parissa? Fever on helppo ja hauska tanssitunti, jossa hiki lentää ja naurulihaksia koetellaan. Anna lahkeiden lepattaa mm. musikaaliteemojen, discon, afron, lattareiden ja jazzin tahdittamana. Tervetuloa virtuaaliseen happy houriin! Ota mukaasi juomapullo, mukavat jalkineet sekä pieni hikipyyhe.

VENYTTELE VETREÄKSI Kesto 30min. Mukava venyttely, joka on paras tehdä heti treenin jälkeen tai ihan omana kehonhuoltona. Tunnilla ei tarvitse jalkineita.