Ryhmäliikunta – Jokela

Ryhmäliikunta

Monipuolisesta tuntivalikoimastamme löydät itsellesi varmasti mieleiset tunnit.

Ammattitaitoiset ohjaajamme tsemppaavat ja innostavat sinua läpi tunnin. Tunneillamme on aina hyvä ilmapiiri ja niille on helppo tulla.

Tunneillamme käyvät kaikenikäiset ja kaiken kuntoiset treenaajat, joten tule rohkeasti kanssamme liikkumaan. Meillä liikkumaan pääsevät myös perheen pienimmät muksujumpan merkeissä (lisätietoa lapset kohdasta).

Meillä ryhmäliikunta tunteja tarjolla aamuisin, iltaisin ja myös viikonloppuisin.

Klubillamme ei ole nettiajanvarausta, tunneille ilmoittaudutaan tunnille tullessa vastaanoton leimauslaitteella.


Tuntimuutokset:

* Torstai 16.11
Ohjaajan sairastumisen vuoksi klo 17-18 pilateksen tilalla keppijumppa, ohjaajana Marika
Klo 18-19 kehonhuolto tunti joudutaan perumaan. Pahoittelut tuntimuutoksista!

* Ryhmäliikunta aikatauluun on tehty toivottuja muutoksia ,uusi aikataulu astuu voimaan 30.10.17. Alla näät päivitetyn aikataulun.

 

 

 

 

__________________________________________________________

Ryhmäliikunta:

8.9 alkava virtuaaliaikataulu:
Virtuaalitunnit_syksy

 

 

 

 

___________________________________________________________

LesMills BODYCOMBAT™ - Tehotreeni, josta ei vauhtia puutu ja adrenaliinipotku on taattu! Tunti pohjautuu itsepuolustuslajeihin. Liikkeissä näkyy mm. karate, kungfu ja thaiboxing. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta itsepuolustuslajeista.

LesMills BODYPUMP™ - Tunnilla treenataan levytangon avulla koko kehon päälihasryhmiä. Painoja voi vaihdella 2-32kg välillä. Harjoittelu lisää lihasten kestävyyttä, sekä kiinteyttää kehoa ja kohentaa ryhtiä.

LesMills BODYSTEP™ - Energinen ja tehokas aerobista kuntoa kohottava tunti. Tunnilla askelletaan laudalle yksinkertaisin ja tehokkain askelin. Liikkeiden kevyemmät ja raskaimmat vaihtoehdot takaavat tunnin sopivuuden kaikille. Monipuolisesta hikitreenistä pitäville!

LesMills BODYBALANCE™ - Joogaan, taichiin ja pilatekseen pohjautuva harjoittelumuoto. Tunnilla tehdään erilaisia kehon tasapainoa, liikkuvuutta ja rentoutumista parantavia liikkeitä. Harjoitus tehdään avojaloin. Loppurentoutukseen kannattaa ottaa mukaan lämmintä vaatetta!

LesMills SH´BAM™ - Polttaa kaloreita, kiinteyttää ja vahvistaa lihaksia, kehittää koordinaatiota ja musiikin tulkitsemista oman kehon liikkeellä. Tunne olevasi tanssiparketin tähti!

LesMills CXWORX™ - Kaikki mitä tarvitset tehokkaaseen keskivartalotreeniin. Tunnilla kehitetään monipuolisesti keskivartalon lihaskuntoa. Harjoittelu parantaa voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Välineenä tunnilla käytetään kuminauhaa.

LesMills Grit™ SERIES (STRENGTH JA PLYO)  - Grit Strength vahvistaa! Puolen tunnin pituisella HIIT- tunnilla (High Intensity Interval Training) käyetään välineinä tankoja ja irtopainoja. Lisäksi nostetaan sykettä erilaisilla hypyillä ja tehdään lihaskuntoa myös oman kehon painolla.
Grit Plyossa hypitään! Haetaan lihaksiin nopeutta ja vahvuutta! Myös Plyo on 30 minuutin HIIT-tunti.

BODYJAM™ - Kokeile tuntia jossa on asennetta, lantion liikkeitä ja pakaroiden pyöritystä. nauti uusimmista tanssityyleistä- samalla kun treenaat. tämän treenin aikana sydän ja keuhkot vahvistuvat, palaa kaloreita ja kehonhallinta ja kordinaatio kyky paranee.

TRX - Harjoittelu perustuu koko vartalon toiminnalliseen harjoitteluun. Tunnilla kehitetään erityisesti voimaa, joustavuutta ja keskivartalon hallintaa, vastuksena toimii kehon oma paino. Tunnilla treenataan kattoon kiinnitettävillä TRX-remmeillä.

KAHVAKUULA - Kahvakuula on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua, jossa välineenä käytetään erikokoisia kahvakuulia. Tunti harjoittaa kehonhallintaa ja voimaa, sopii kaikille!

RVP - Reisien, vatsan ja pakaranseudun täsmätreeni. Tunti sisältää alkulämmittelyn sekä tehokkaat lihaskuntoliikkeet omaa kehonpainoa ja erilaisia välineitä, kuten lautaa hyödyntäen.

PILATES - Huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloasi tehokkaasti. Kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi ja pitää selän terveenä.

MINDFUL BODY - Kehoa ja mieltä huoltava, kiireen ja stressin pysäyttävä liikuntakonsepti, jonka aikana pysähdytään kuuntelemaan, mitä omalle keholle kuuluu? Mindful Body yhdistelee parhaita puolia erilaisista kehoa ja mieltä huoltavista tekniikoista, kuten pilateksesta, joogasta, fascia-harjoitteista, syvävenytyksestä ja rentoutusharjoituksista. Tunti opettaa tulkitsemaan oman kehon viestejä, tunnistamaan kireyksiä, kiputiloja ja heikkouksia sekä sitä kuinka näitä voi kehittää ja omaa olotilaa parantaa.

SYVÄVENYTTELY - Kehon lihaksistoa palauttava ja rentouttava lihashuoltotunti. Pitkäkestoisia, tehokkaita venytyksiä koko keholle. Lihaskireys hellittää, ryhti oikenee ja tunnin jälkeen on rentoutunut olo.

KEPPIJUMPPA - Keppijumppa-tunnilla tehdään erilaisia liikkuvuutta ja lihaskuntoa parantavia harjotteita kepin kera. Tunti keskittyy erityisesti selän ja niska-hartiaseudun huoltoon, mutta vahvistaa myös kehon muita lihaksia. Keppijumppa sopii hyvin myös alkulämmittelyksi ennen salitreeniä. Tunti soveltuu kaikille!.

NISKA-HARTIA-SELKÄ
Kaikille sopiva rauhallinen kehonhuoltotunti, jossa keskitytään niskan, selän ja hartioiden hyvinvointiin.Tunnilla tehdään erilaisia liikkuvuus- ja venyttelyliikkeitä kepin kanssa ja ilman sekä kevyitä lihaskuntoliikkeitä. Tunti ei sisällä askellusta, joten kenkiä ei välttämättä tunnilla tarvita.

 

ZUMBAT:

ZUMBA™ - Innostava, tehokas, helppo, latinovaikutteinen ja tanssillinen tunti. Tällä tunnilla  kalorit palaa, syke ja mieliala kohoavat!

ZUMBA GOLD™ - Zumba Gold® on zumbaa hieman rauhallisempaan tahtiin. Tällä tunnilla ei hypitä eikä kiirehditä. Siitä huolimatta laji on tehokasta ja kehittää aerobista- sekä lihaskuntoa ja tasapainoa. Zumba Gold®-tunnilla liikutaan lattarirytmien ja maailman musiikin tahdissa hauskasti ja innostavasti. Tunti soveltuu erinomaisesti niin aloitteleville, ikääntyville kuin myös kevyempää liikuntaa kaipaaville kuntoilijoille. Alkutunti tanssitaan (n. 40min) ja tunnin lopussa on lyhyt lihaskunto-osuus sekä venyttelyt

 

IC-SISÄPYÖRÄILY:

RASVANPOLTTO - Tunti parantaa aerobista kuntoa. Kehittää sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja hapenottokykyä. Tunnilla kalorit palaa, perustunti josta on uuden polkijan hyvä aloittaa!

INTERVALLI - Vauhtikestävyyttä edistävätunti. Tunnilla on selkeät työ- ja palautusosuudet. Työosuuksissa pyritään nostamaan sykettä ja työskentelemään vauhtikestävyyden rajoilla.

MÄKI - Kehittää jalkojen lihasvoimaa ja kestävyyttä. Tunnilla selkeät työ- ja palautusosiot.

RPM™ - Lähde maastoon inspiroivan vetäjän opastuksella, joka johtaa ryhmän läpi mäkien, suorien, vuorenhuippujen ja intervallien. Tunti kehittää aerobista kuntoa (kehittää sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja hapenottokykyä) ja polttaa rasvaa. Tunnin aikana voit polttaa jopa 800 kaloria.

 

JOOGA:

MYSORE JOOGA - Tarkistetaan ja syvennytään jooga-asentojen, joogahengityksen ja näiden yhdistämisen harjoittelumenetelmiin.

ASTANGA JOOGA - On urheilullinen ja dynaaminen joogalaji, joka eroaa muista joogalajeiasta keskittyen samanlaisina toistuvien liikesarjojen suorittamiseen hengityksen tahdissa, ilman välirentoutuksia.

VIRTUAALITUNNIT:

CMS CORE (45MIN) – Tule haastamaan keskivartalosi ja kehittämään kehonhallintaa. tunnilla opit kannattelemaan vartaloasi ryhdikäästi, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa. keskivartalon pinnallisten ja syvien lihasten harjoittamista voidaan suositella naisille ja miehille, ikään tai kuntoon katsomatta.

CMS CORE ABS (30MIN) – Tällä kehonhallintatunnilla perustuntia haastavammat keskivartalon liikkeet takaavat poweria coreen. ota vatsalihaksiesi kanssa haaste vastaan ja osallistu cms core abs-tunnille. tehokas treeni jo itsessään ja vain 30 minuutissa. tunti sopii kaikille, vasta-alkajista jo pitkään treenanneille. liikkeet pystyy tekemään omaan tahtiin ja näin voi haastaa itsensä omien voimien mukaan.

CMS BOOTCAMP – Cms bootcamp on sinulle, joka kaipaat tuloksia, nopee treeniä, etkä pelkää haastaa itseäsi. videolla ohjaajan tehtävänä tällä tunnilla on piiskata sinusta kaikki irti perusliikkeitä suorittaen. bootcamp haastaa liikkujan antamaan itsestään kerta kerran jälkeen enemmän.

CMS DANCE FEVER – Haluatko arkeesi jotain uutta, kokemalla hyvää oloa ja iloa liikkunnan parissa ? fever on helppo ja hauska tanssitunti, jossa hiki lentää ja naurulihaksia koetellaan. anna lahkeiden lepattaa mm. musikaaliteemojen, discon, afron, lattareiden ja jazzin tahdittamana.

CMS KUNTOJUMPPA – Erittäin helppo ja hauska tunti. tunti sopii kaikenikäisille ja –kokoisille sekä naisille että miehille. tähän tuntiin kuuluu helpot askeleet eikä lainkaan hyppelyitä. jokainen osallistuja voi tehdä liikkeet omaan tahtiin. tältä tunnilta on hyvä aloittaa oma liikunnallinen elämä.

CMS TERVESELKÄ - Tule liikkumaan helpolla selän terveyttä edistävällä tunnilla. tunnin aikana tavoitteenamme on saada rankaan liikettä ja liikkuvuutta sekä helpottaa selän yleisiä kiputiloja. tunti on kevyt ja sopii kaikille liikkujille.

CMS POWER BODY - Lyhyen lämmittelyn suoritetaan käsipainoilla ja tangolla tehokas 3 liikkeen lihaskuntosarja ja välissä nostetaan sykettä erilaisilla helpoilla liikkeillä 2 minuuttia. tunnilla tehdään 3 erilaista lihaskuntopatteria, niin että keho tulee treenattua monipuolisesti läpi. tehokas ja monipuolinen treeni kaikille kunnon hikeä kaipaaville.

CMS KAHVAKUULA – Kahvakuulatunti on lihaskuntotunti, jolla harjoitellaan kehoa hyvin monipuolisesti. voima , kehonhallinta ja liikkuvuus kehittyvät tällä tunnilla unohtamatta hengästymistä. tällä tunnilla pystyt haastamaan itsesi ja tekemään tehokkaan kovan treenin, mutta myös aloittamaan oman kahvakuula-urasi viedon opastuksella.

CMS YOGA FLOW – Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla,

CMS RENTOUTUS – Ota itsellesi hetki aikaa ja pysähdy. nyt on aika rentoutua kaiken kiireen keskellä ja lähteä puolentunnin rentouttavalle virtuaalimatkalle.