Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Mahdolliset uutiskirjettä ja jakelua koskevat kysymykset voi osoittaa osoitteeseen jarkko.hassinen@hyvakunto.com.

Hyvä Kunto Oy tarjoaa monipuolisia kuntokeskuspalveluita kaikenikäisille.

Hyvä Kunto Oy:n uutis- ja markkinointiviestejä lähetetään pääsääntöisesti Hyvä Kunto-kuntoklubien omiin asiakasrekistereihin, sekä asiakasrekisteripalveluita tarjoavien kolmansien osapuolien myytäviin asiakasmarkkinointilistoihin.

Tavoitteenamme on tuottaa korkeatasoisia markkinointi- ja informaatioviestejä, joissa on sen vastaanottajia kiinnostavaa sisältöä kuten liikuntapalveluista kiinnostuneille sopivia tarjouksia ja informaatiota.

Hyvä Kunto Oy:n uutis- ja markkinointikirjejakelusta voi poistua koska tahansa ilmoittamalla asiasta oman kuntoklubinsa toimipistevastaavalle.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hyvä Kunto Oy, Ahontie 6 05200 Rajamäki

2. Rekisteriasiat

Rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin vastaa jarkko.hassinen@hyvakunto.com

3. Rekisterin nimi

Hyvä Kunto Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteiden hoitaminen. Asiakkaan ja Hyvä Kunto Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Hyvä Kunto Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Hyvä Kunto Oy:n viestimien ja palvelujen kautta.

5. Rekisterin tietosisältö

Käyttäjätiedot:
Nimi, yritys, työosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Segmentointitiedot:
Verkkosivuston, uutiskirjeiden ja muun sähköisen tiedotus- ja markkinointimateriaalin käyttäjämäärä ja käyttäjäkunnan rakenne sekä kampanja-, tuote- ja muihin palautteisiin ja olosuhteisiin liittyvä tieto, jotka mahdollistavat tuotteista ja palveluista informoimisen.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat Hyvä Kunto Oy:n asiakasrekisteri ja kolmansien osapuolten tarjoamat markkinointirekisterit. Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja. Hyvä Kunto Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterin tietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös Fonecta Oy:n, Suomen Asiakastieto Oy:n ja Väestörekisterikeskuksen ja muun osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa asiakasrekisteripalvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Hyvä Kunto Oy ei luovuta rekisteritietoja ilman rekisteröidyn lupaa muutoin kuin lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Hyvä Kunto Oy ei luovuta konserniyhtiöitään lukuun ottamatta henkilötietoja muille yrityksille niiden suoramarkkinointitarkoituksia varten. Hyvä Kunto Oy voi luovuttaa henkilötietoja toiselle samaan konserniin kuuluvalle yhtiölle rekisterin käyttötarkoituksen edellyttämässä laajuudessa. Hyvä Kunto Oy voi myös luovuttaa henkilötietoja käyttämilleen alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille, joita Hyvä Kunto Oy käyttää rekisterin käyttötarkoituksen mukaisten tehtävien suorittamiseen. Henkilötietoja voidaan luovuttaa lakiin perustuvien vaatimusten mukaisesti, esimerkiksi Suomessa tai muissa maissa, joissa henkilötietoja käsitellään, toimivien viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä tavalla.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttöä palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilö ja markkinointitiedot säilytetään luottamuksellisina. Hyvä Kunto Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin keinoin turvattu. Hyvä Kunto Oy käyttää kolmasien osapuolten sovelluksia, ja niiden tarjoamia turvapalveluita hyväkseen.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus milloin tahansa perua Hyvä Kunto Oy:n uutis-ja markkinointikirjeiden tilaus sekä siten kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Tietosuojaseloste

Keitä me olemme?

Tämä tietosuojaseloste kertoo Hyvä Kunto oy:n yksityisyydensuojaa koskevista käytännöistä. Rekisterin nimi on Hyvä Kunto Oy:n markkinointirekisteri ja sen rekisterinpitäjä on Hyvä Kunto Oy, Suomessa yritystunnuksella 0735463-7 rekisteröity yritys, jonka rekisteröity kotipaikka sijaitsee osoitteessa Ahontie 6 05200 Rajamäki.

Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi, ja sitoudumme suojelemaan sitä. Seuraavaksi kerromme perusteet, joiden pohjalta käsittelemme tietoja, joita kerätään sivustolla vieraillessasi. Lue teksti huolella ymmärtääksesi, mitkä ovat käytäntömme tietojesi keräämisen ja käsittelyn yhteydessä.

Kuinka keräämme tietojasi?

(a) Sinulta itseltäsi

Kun täytät sivustollamme lomakkeita ja jätät yhteydenottopyyntöjä, tietosi tallentuvat meille. Meille antamiisi tietoihin kuuluvat esimerkiksi tiedot, joita täytät lomakkeisiin yhteydenottopyynnön yhteydessä, tilatessasi palveluja, lisäämällä sivustolle jotain, esimerkiksi kommentoidessasi artikkeleita. Rekisterissä käsitellään muun muassa seuraavia tietoja: perushenkilötiedot, kuten nimi, yhteystiedot, sähköpostiosoite ja yritystiedot. Palveluun liittyvät tiedot, kuten ilmoittamasi kiinnostustiedot; käyttäjätunnus ja salasana; suoramarkkinointiluvat- ja kiellot.

(b) Käyttämällä evästeitä

Lisäksi käytämme niin sanottuja evästeitä kerätäksemme yleisesti internetin käyttöäsi koskevaa tietoa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi IP-osoitteet, selaimen versio, käyntikertojen määrä ja vastaavat internetin käyttöä ja sivuston käyntikertoja koskevat tiedot. ”Eväste” on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneesi kiintolevylle. Evästeiden avulla voimme parantaa sivustoamme ja tarjota tarpeisiisi tarkemmin räätälöityjä palveluja, esimerkiksi tallentamalla suosikkisi ja tunnistamalla sinut aina, kun palaat sivuillemme. Voit estää evästeiden tallentumisen aktivoimalla evästeisiin liittyvät asetukset internet-selaimestasi. Huomio kuitenkin, että jos et hyväksy evästeitä, se saattaa estää pääsysi joihinkin sivustomme toimintoihin.

Tietojesi siirto Internetissä

Valitettavasti tietojen siirto internetissä ei ole täysin turvallista. Siksi vastaat tekemästäsi tiedonsiirrosta itse.

Vastaanotettuamme tietosi käytämme tiukkoja menetelmiä ja turvallisuustoimenpiteitä, jotta estäisimme asiattomien pääsyn tietoihisi. Emme kuitenkaan voi taata, että meille antamasi tiedot ovat täysin suojassa kolmansien osapuolten väärinkäytöksiltä. Saatuasi (tai valittuasi) salasanan, jolla saat käyttöoikeuden sivuston määrättyihin toimintoihin, olet itse vastuussa salasanan säilyttämisestä salaisena. Edellytämme, ettet paljasta salasanaa kenellekään.

Miten käytämme tietojasi?

Käytämme sivustoltamme keräämiämme tietoja, jotta voimme:

  • taata, että sivuston sisältö näkyy ja toimii sinulle ja tietokoneellesi kaikkein tehokkaimmassa muodossa
  • tarjota sinulle meiltä (tai kolmansilta osapuolilta, tilanteesta riippuen) tilaamiasi tietoja, tuotteita ja palveluja
  • täyttää välillemme syntyneiden sopimusten mukaiset velvollisuutemme
  • sallia sinulle halutessasi pääsyn sivustomme vuorovaikutteisiin toimintoihin
  • ilmoittaa sinulle palveluamme koskevista muutoksista
  • käyttää tietojasi asiakaspalvelua varten ja Hyvä Kunto Oy:n markkinointitarkoituksiin
Kenelle luovutamme tietojasi?

Tämän tietosuojaselosteen mukaisesti ja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa voimme luovuttaa henkilötietojasi seuraaville kolmansille osapuolille:

(a) Konserniyhtiöt ja ulkopuoliset palveluntarjoajat

Voimme luovuttaa henkilötietojasi konserniimme kuuluville yrityksille eri puolilla maailmaa sekä palveluntarjoajille, jotka ovat kolmansina osapuolina yhteistyössä kanssamme.

Oikeutesi nähdä, muuttaa tai poistaa keräämämme tiedot

Halutessasi voit milloin tahansa ilmoittaa, ettet halua enää vastaanottaa suoramarkkinointiviestejä Hyvä Kunto Oy:stä. Viestit sisältävät ohjeen, jonka avulla voit lakata vastaanottamasta markkinointimateriaalejamme. Voit myös ilmoittaa oman kuntoklubisi toimipistevastaavalle, mikäli et halua enää vastaanottaa markkinointiviestejä.

Sinulla on oikeus nähdä sinusta kerätyt ja tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia sinua koskevan virheellisen tiedon korjaamista. Jos haluat nähdä hallussamme olevat, sinua koskevat tiedot tai pyytää tällaisten tietojen korjaamista, ota sähköpostitse yhteys osoitteeseen jarkko.hassinen@hyvakunto.com.

Muut www-sivut

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muille internet-sivuille, joita emme valvo ja joita tämä tietosuojaseloste ei koske. Jos siirryt muihin sivustoihin linkkien kautta, kyseisten sivustojen ylläpitäjät saattavat kerätä ja käsitellä henkilötietojasi tavalla, joka poikkeaa meidän tavastamme.

Tietosuojan muutokset

Meillä on oikeus muuttaa tai päivittää tätä tietosuojaselostetta milloin tahansa. Ilmoitamme kaikista muutoksista päivittämällä tietosuojaselosteen yläosaan merkityn päivämäärän. Suosittelemme, että luet tietosuojaselosteen säännöllisin väliajoin uudelleen.