Hae Kuntosaliketjumme Asiakaskoordinaattoriksi.

Hyvä Kunto Kuntokeskukset yhdessä Ole.fit-keskusten kanssa ovat aloittaneet mittavan rekryn, jonka tarkoituksena on palkata keskuksiimme erittäin tärkeässä roolissa olevia asiakaskoordinaattoreita.

Rekry toteutetaan mittavasti huhtikuun aikana ja toukokuussa aloitamme valittujen henkilöiden kouluttamisen sisäisissä sekä ulkoisissa kanavissa Suomen huippukouluttajien avustamana. Itse työ aloitetaan kesäkuun alussa koronaepidemian ollessa taantumaan päin, joten nyt on juuri oikea aika ottaa askel kohti uutta tulevaisuutta liikunnallisessa ja motivoivassa työympäristössä.

Kuntokeskuksemme vahvasti uskoo, että vallitsevan tilanteen jälkeen liikunta- ja hyvinvointipalveluille tulee olemaan suurempi kysyntä kuin koskaan, ja siksi tarvitsemme oikeat henkilöt ottamaan asiakkaat vastaan ja auttamaan heitä omissa tavoitteissaan.

Millainen on Asiakaskoordinaattorin työ?

Asiakaskoordinaattori on vastuussa kuntokeskuksen uusista asiakkaista ja hänen työtehtäviinsä kuuluvat mm. seuraavat toimet.
-Asiakaskontaktien hankinta eri kanavista kuten edustuspisteiltä, sosiaalisesta mediasta (Facebook ja Instagram) sekä olemassa olevien asiakkaidemme kautta.
-Asiakaskontaktien päivittäinen kontaktointi puhelimitse, sähköpostilla sekä muilla sähköisillä viestintävälineillä
-Asiakastapaamiset, joissa asiakkaalle toteutetaan henkilökohtainen kuntokonsultaatio ennakkoon suunnittelemamme kartoituskaavakkeen perusteella. Konsultaation perusteella kannustaminen kohti omaa tavoitetta ja terveellisempää elämää.
-Asiakkaiden ohjaaminen oikean Personal Trainerin tapaamiselle sekä kulkukortin luonti.

 
 

Millainen henkilö sopii parhaiten Asiakaskoordinaattoriksi?

Tässä tehtävässä työskentelevät henkilöt ovat monesti erittäin sosiaalisia ja omaavatkin luontaiset tavat keskustella uusien ihmisten kanssa. Asiakaskoordinaattori on se motivoiva henkilö, joka päättäväisesti haluaa auttaa asiakkaan ottamaan sen ensimmäisen ja vaikeimman aloittamisen askeleen kohti elämänsä kuntoa. Asiakaskoordinaattori on myös ahkera ja yrittäjäluontoinen, joka omalla eteenpäin pyrkivällä asenteella haluaa erottua joukosta tuloksen ja asenteensa valossa. Jos sinä olet se ystäväpiirisi motivaattori, joka ei hyväksy tekosyitä kun kyseessä on uuden asian saavuttaminen, niin silloin saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Millainen palkkaus asiakaskoordinaattorilla on?
Keskuksemme tarjoaa motivoivan ja tulokseen kannustavan palkkausmallin, jossa onnistumisesta palkitaan hyvin!
Tarjoamme aktiivimallin mukaisen pohjapalkan sekä myyntiprovision jokaisesta uudesta asiakkaasta.
Mikäli olet ahkera ja tuloshakuinen, voit hyvinkin päästä jopa 3000€ kuukausiansioon.

Tarvitsenko aikaisempaa kokemusta tai koulutusta?
Et tarvitse, sillä tämän kevään hakuprosessissa on panostettu koulutukseen.
Asiakaskoordinaattori on meille tärkeä, ja siksi olemme valmiit kouluttamaan sinusta huipputekijän tiimiimme. Tässä rekryssä asenne ja palo menestyä ratkaisee.

Työ on kokoaikainen, 40h/viikko, ja työsuhde on vakituinen, joten pääsääntöisesti etsimme pitkäaikaisia tekijöitä tiimiimme.Myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen, joten älä epäröi hakea, vaikka et heti voisikaan panostaa täysipäiväisesti.

Tunnistatko itsesi tästä hakemuksesta? Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja työllistymään asiakkaidemme tavoitteiden parissa?Jos vastasit kyllä, niin nyt on aika toimia ja hakea mukaan!

Jätä vapaamuotoinen hakemus allaolevasta lomakkeesta

Avoimet työpaikat seuraavissa kuntokeskuksissa.

Fit Tervakoski
Riihimäen Hyvä Kunto
Fit Kunto Villatehdas
Fit Park Sveitsi
Fit Hyrylä
Fit Ärrävaara
Fit Malminkartano

Haku on avoinna 30.4.2020 saakka, mutta toimi nopeasti, sillä palkkauksen teemme heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Nimi:

Ikä:

Sähköposti:

Puhelin:

Paikkakunta:

Hakemus:

Tässä vielä video missä asiakaskoordinaattorimme Sina lyhyesti kertoo 5 vuotta kestäneestä työurasta.
https://youtu.be/0FR6jYsExxU

Rekrytoinnista vastaa
Janne Virtanen
0503759059
janne.virtanen@hyvakunto.com

Jaa artikkelia

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email