Vakituiseen työsuhteeseen liikunta-alalle?

Haluaisitko työskennellä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa?

Rekry. Asiakasneuvoja

Hyvä Kunto Kuntokeskukset yhdessä Ole.Fit klubien kanssa on menestyksekkäästi tarjonnut liikunta- ja hyvinvointipalveluita vuodesta 1987 asti. Tarjoamme kaikentasoisille liikkujille kuntosalin, ryhmäliikuntaa, uintia ja paljon muita liikuntapalveluita. Asiakasneuvojan roolissa sinun on ilo edustaa monipuolista ja laadukasta kokonaisuutta. Tavoitteemme on, että koko Suomi liikkuu enemmän ja voi sitä kautta paremmin

Oletko sinä henkilö, johon muut tukeutuvat, kun tarvitsevat tukea omissa liikuntatottumuksissaan tai hyvinvointihaasteissaan?

 
 

Hae joukkoomme asiakasneuvojaksi!

Asiakasneuvoja kuntoklubilla on henkilö, joka kannustaa uuden asiakkaan kohti uutta elämää.

Asiakasneuvojan työhön kuuluu mm. seuraavat tehtävät: Aktiivinen asiakaskontaktien hankkiminen ja markkinointi, asiakkaiden kontaktointi, kuntoklubin esittely ja oikean ratkaisun rakentaminen asiakkaan tarpeita varten sekä kannustaminen ja rohkaiseminen, jotta uusi asiakas uskaltaa aloittaa elämäntapamuutoksen.

Asiakasneuvojan työ sopii seuraavanlaiselle henkilölle:
-Ahkera
-Innostava
-Yrittäjähenkinen
-Päättäväinen
-Sosiaalinen
-Luotettava

Etsimme henkilöä, joka on valmis käärimään hihat, ja kovalla innolla sekä eteenpäin pyrkivällä asenteella on valmis aloittamaan tehokkaan asiakashankinnan kuntoklubillemme.

Palkkauksena toimii motivoiva aktiivimallin mukainen pohjapalkka + provisio joka kannustaa tuloshakuiseen työskentelyyn. Tavoitteen mukaisella onnistumisella voit tienata 2000-2500€/kk. Mikäli onnistut työssäsi keskitasoa paremmin, voit saavuttaa jopa 3500€/kk ansiot. Hyvä Kunto Kuntokeskuksen asiakasneuvojilla ei ole palkkakattoa, joten huipputekijät pääsevät loistamaan taloudellisesti.

Emme edellytä asiakasneuvojalta alan koulutusta tai kokemusta, koska tarjoamme kyseiseen tehtävään perusteellisen koulutuksen.

Hyvä Kunto on sitoutunut sopivan henkilön löydyttyä kouluttamaan hänestä huippuosaajan tiimiimme. Työ aloitetaan koulutusjaksolla, jossa käydään perusteellisesti läpi tuotteistus, järjestelmät, asiakashankinnan polku ja laatustandardimme mukainen asiakaspalvelu. Koulutusjakson jälkeen tarjoamme jatkuvan tuen ja lisäkoulutusmahdollisuudet.

Avoimet työpaikat ovat tällä hetkellä:
Fit Kunto Villatehdas
Hyvä Kunto Tuusula
Hyvä Kunto Riihimäki

Pääsääntöisesti asiakasneuvoja keskittyy yhden toimipisteen asiakashankintaa, mutta ison konsernin etuna on että töitä voidaan tarjoa myös muista lähialuueen keskuksista. Tämä edesauttaa onnistumista ja mahdollistaa motivoivaa vaihtelua työpäiviin.

Työ on vakituinen ja viikottainen työaika on täydet 40h/viikko.

Koetko, että olet etsimämme henkilö? Toimi nopeasti!
Haku avoinna 30.11.2019 asti, ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Nimi:

Ikä:

Sähköposti:

Puhelin:

Paikkakunta:

Hakemus:

Jaa artikkelia

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email