Vakituiseen työsuhteeseen liikunta-alalle?

Haluaisitko työskennellä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa?

Rekry. Asiakasneuvoja

 

Oletko sinä henkilö, johon muut tukeutuvat, kun tarvitsevat tukea omissa liikuntatottumuksissaan tai hyvinvointihaasteissaan?

Hae joukkoomme asiakasneuvojaksi!

Asiakasneuvoja kuntoklubilla on henkilö, joka kannustaa uuden asiakkaan kohti uutta elämää.

Asiakasneuvojan työhön kuuluu mm. seuraavat tehtävät: Aktiivinen asiakaskontaktien hankkiminen ja markkinointi, asiakkaiden kontaktointi, kuntoklubin esittely ja oikean ratkaisun rakentaminen asiakkaan tarpeita varten sekä kannustaminen ja rohkaiseminen, jotta uusi asiakas uskaltaa aloittaa elämäntapamuutoksen.

Asiakasneuvojan työ sopii seuraavanlaiselle henkilölle:
-Ahkera
-Innostava
-Yrittäjähenkinen
-Päättäväinen
-Sosiaalinen
-Luotettava

Etsimme henkilöä, joka on valmis käärimään hihat, ja kovalla innolla sekä eteenpäin pyrkivällä asenteella on valmis aloittamaan tehokkaan asiakashankinnan kuntoklubillemme.

Emme edellytä asiakasneuvojalta alan koulutusta tai kokemusta, koska tarjoamme kyseiseen tehtävään perusteellisen koulutuksen.

Hyvä Kunto on sitoutunut sopivan henkilön löydyttyä kouluttamaan hänestä huippuosaajan tiimiimme. Työ aloitetaan koulutusjaksolla, jossa käydään perusteellisesti läpi tuotteistus, järjestelmät, asiakashankinnan polku ja laatustandardimme mukainen asiakaspalvelu. Koulutukseen varataan vähintään 2 viikkoa lähikoulutusta. Koulutusjakson jälkeen tarjoamme jatkuvan tuen ja lisäkoulutusmahdollisuudet.

Avoimet työpaikat ovat tällä hetkellä:
-Jokelan Hyvä Kunnossa
-Fit Kunto Villatehtaalla
-Tuusulan Hyvä Kunnossa
-Fit Tervakoskella
-Fit Ärrävaarassa

Pääsääntöisesti asiakasneuvoja keskittyy yhden toimipisteen asiakashankintaa, mutta ison konsernin etuna on että töitä voidaan tarjoa myös muista lähialuueen keskuksista. Tämä edesauttaa onnistumista ja mahdollistaa motivoivaa vaihtelua työpäiviin.

Työ on vakituinen ja viikottainen työaika on täydet 40h/viikko.

Koetko, että olet etsimämme henkilö? Toimi nopeasti!
Haku voimassa 30.11.2018 asti, ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Nimi:

Ikä:

Sähköposti:

Puhelin:

Paikkakunta:

Hakemus:

 

Jaa artikkelia