Asiakastiedote: Online-tunnit 1.10.2020 alkaen

Arvoisat asiakkaat,

Kevään ja kesän 2020 aikana olemme tuottaneet etäryhmäliikuntaa ja online-palveluita Helt -verkkosivualustan kautta. Koko tämän ajan olemme keränneet kaikista toimipisteistämme asiakaspalautteita, tutustuneet eri vaihtoehtoihin sekä haastatelleet ohjaajiamme käyttökokemuksista.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme hyvistä kommenteista ja palautteista!

Palautteiden perusteella olemme päättäneet kehittää online-palveluitamme laadukkaammaksi, helppokäyttöisemmäksi sekä toimintavarmemmaksi.  Ensimmäinen kehitysaskeleemme on striimauksen keskittäminen ketjumme kahteen toimipisteeseen. 1.10.2020 alkaen kaikki striimattavat ryhmäliikuntatunnit ohjataan seuraavista keskuksista:

  • Hyvä Kunto Kuntokeskuksien striimauskeskittymä: Fit Kunto Villatehdas
  • Ole.Fit Kuntokeskuksien striimauskeskittymä: Fit Hyrylä

Keskittäminen tarkoittaa, että toimipistekohtaiset Helt-sivustot jäävät pois toistaiseksi ja kaikille aktiivisille asiakkaillemme annetaan käyttöoikeus yllämainittujen keskuksien sivustoille ilman erillismaksua.

Nämä kaksi toimipistettä soveltuvat striimaukseen parhaiten ympäristön ja tarjonnan perusteella. Keskittäminen antaa meille myös enemmän resursseja striimauspalveluiden monipuolisuuden ja laadun kehittämiseen. Näin ollen voimme tarjota parempia käyttökokemuksia asiakkaillemme!

Ohjeet Helt-palvelun käyttöönottoon tästä: https://www.hyvakunto.com/helt-palvelun-kayttoonotto/

Kanavamme Helt-palvelussa:
Fit Kunto https://www.myhelt.com/channel/fit.kunto
Fit Hyrylä https://www.myhelt.com/channel/fit-hyryla

Mikäli tarvitset käyttöapua online-palveluissamme, ole rohkeasti yhteydessä oman toimipisteesi asiakaspalveluun.

Online-ryhmäliikuntamme sisältyvät kaikkien aktiivisten asiakkaidemme jäsenyyteen 31.12.2020 asti, jonka jälkeen online-ryhmäliikunta tulee kuulumaan vain asiakkaille, joilla on ryhmäliikunnan käyttöoikeus asiakkuudessaan.

Vielä kerran kiitämme asiakkaitamme palautteista! Toivomme saavamme palautteita myös jatkossakin, jotta online-palvelumme kehittyisivät vieläkin paremmaksi asiakkaitamme varten. Palautetta voi jättää joko suoraan Helt-palvelun kautta tai sähköpostitse asiakaspalvelu.fitkunto@hyvakunto.com ja hyryla@olefit

Kehittävin terveisin,

Janne Virtanen
0503759059
janne.virtanen@hyvakunto.com

Toimitusjohtaja ole.fit
Haaga – Ärrävaara – Malminkartano – Oitti – Tervakoski – Hyrylä

Toiminnanjohtaja
Hyvä Kunto Kuntokeskukset

Jaa artikkelia

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email