Fit Park Lapsiparkki

Myös lapset viihtyvät Fit Parkissa

Fit Park on koko perheen liikuntakeskus – myös lapsille löytyy tekemistä! Sillä välin, kun vanhemmat ovat salilla tai jumpilla, löytyy lapsille paikka lapsiparkista.

Lapsiparkki on avoinna ryhmäliikuntojen aikaan. Lapsiparkissa on aina paikalla vastuullinen lastenhoitaja, joka järjestää lapsille aktiviteetteja sillä välin, kun vanhemmat ovat treenailemassa.

Lapsiparkissa mm. leikitään erilaisia leikkeja, rakennetaan majoja, piirretään ja väritellään kuvia sekä askarrellaan ja luetaan kirjoja. Sekä lasten, että vanhempien toiveet päivän ohjelmasta huomioidaan, vain mielikuvitus on rajana!

Lapsiparkki sisältyy kaikkiin Fit Park- jäsenyyksiin ilman lisäkustannusta.

Omaa aikaa Matkailukeskus Sveitsin asiakkaille!

Fit Park Sveitsi tarjoaa omaa aikaa kaikille Sveitsissä vieraileville, miltä kuuloistaisi lastenhoito mm. elokuvan tai ala´carten ajaksi?
Nyt sinulla on mahdollisuus varata lastenhoitopalvelu Fit Parkin lapsiparkista vierailusi ajaksi 13€/hoitokerta/lapsi.

-Lapsiparkin alaikäraja on 3kk
-Paikkoja yhteensä 10. Alle 12kk lapsia otamme yhden kerrallaan.
-Max hoitoaika on 2.5h
-13€ sisältää yhden lapsen hoidon. Samalla hinnalla saat myös kuntosalin ja ryhmäliikuntojen käyttöoikeuden.

Lapsiparkin varaukset edellisenä päivänä viimeistään klo 13. Varaukset tekstiviestitse lapsiparkin numerosta 0400737765 . HUOM Muistathan mainita haluatko varata lapsiparkin Fit Park Sveitsiin vai Fit Kunto Villatehtaalle.

Lapsiparkin aukioloajat:

Ma-to 17:00 – 20:30

Fit Park Sveitsin jäsenille lapsiparkki sisältyy jäsenyyteen.

Tiedote lapsiparkin käyttäjille 4.3.19 alkaen!

4.3.19 alkaen varaukset lapsiparkin varauskansioon, joka löytyy vastaanottotiskiltä. Varaukset voi tehdä myös asiakaspalveluumme.