Fit Park Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunnan iloa Fit Parkissa

Fit Park tarjoaa ryhmäliikuntatunteja niin livenä kuin virtuaalisena. Valikoimastamme löydät viimeisimmät lajit huippuohjaajien vetämänä.

Hyvä Kunnon Platina-, sekä Hyvinkään Sport-asiakkaillamme on käytössään koko Hyvinkään ryhmäliikuntatarjonta:

Ryhmäliikunta-aikataulu (2.9.*) 16.9.2019 alkaen. – Fit Kunto, Keskustan Hyvä Kunto, Fit Park

Ryhmäliikunnat Fit Parkiin tuottaa ammattitaidolla ja suurella sydämellä Erimover Oy.

Fit Parkin ajanvarausohjelmaan pääset tästä.

Nettivarausohjeet ryhmäliikuntaan.


Fit Park tarjoaa Suomen moderneimmat Electro Wavesin virtuaaliryhmäliikuntatunnit. Tunnit voit käynnistää koska vain omalta näytöltä, myös ryhmäliikuntatilan värimaailma on personoitu sopimaan valitun tunnin mukaan.

Virtuaali-aikataulut – Fit Park Sveitsi, Fit Kunto Villatehdas ja Keskustan Hyvä Kunto

Kurkkaa viedolta esimakua moderneimmista järjestelmistä

Tuntikuvaukset

RVP (Reisi-Vatsa-Pakara)

Lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti alkaa selkeällä alkulämmittelyllä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Lopuksi lyhyet noin 5 minuutin venyttelyt. Tunti voidaan tehdä oman kehonpainolla tai mm. voimatankoja ja step-lautaa apuna käyttäen. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

Venyttely

Tällä tunnilla haetaan tasapainoa ja kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään toiminnallisia venytyksiä päälihasryhmille ja ryhmän mukaan voidaan keskittyä tiettyihin lihasryhmiin. Rauhallinen tempo ja liikkeisiin keskittyminen tuo kehonhallintaa ja tukee lihashuoltoa. Tämän tunnin jälkeen tunnet olosi tasapainoiseksi ja rennoksi.

Terveselkä

TerveSelkä-tunti on rauhallinen matalan kynnyksen tunti, joka sopii kaikille. Tunnilla keskitytään selän hyvinvointia tukeviin voima-, kehonhallinta ja liikkuvuusharjoitteisiin. Tunnilla harjoitellaan hyvän ryhdin ylläpitoa ja kehonhallintaa sekä –hahmotusta tavalla, jonka asiakas voi siirtää arkipäivään. Tunnille tarvitaan mukaan rennot sisäliikuntavaatteet. Tunnin lopussa rentoutuksen ajaksi voi halutessaan laittaa myös lämpimiä vaatteita tai ottaa itselleen viltin.

Rasvanpoltto

Perinteistä, helppoa mutta tehokasta – tällä tunnilla hiki virtaa! Tunti aloitetaan alkulämmittelyllä, jossa tehdään askelsarjoja. Lihaskuntoa ja askelsarjaa tehdään vuorotellen, syke pidetään sopivasti ylhäällä ja hiki pinnassa! Tämä tehokas tunti sopii kaikille – tunnilla voidaan käyttää lihaskunto-osuudessa välineenä step-lautaa, vastuskuminauhaa, levypainoja.

Kahvakuula

Toiminnallisen harjoittelun tunti, jossa vastuksena käytetään yhtä tai kahta kahvakuulaa. Tällä tunnilla harjoitat lihaskestävyyttä, voimaa ja nopeutta sekä kehon syviä lihaksia. Kahvakuulaharjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi aikaisempaa kokemusta kahvakuulasta tai lihaskuntoharjoittelusta.

Fitbody

FitBody-lihaskuntotunti on tehokas ja kokonaisvaltainen treeni. Tunnilla tehdään koko kehoa vahvistava treeni lisäpainoja käyttäen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, joka voidaan tehdä oman kehon painolla tai levytankoa ja painoja käyttäen; lihaskunto-osuudessa vahvistetaan päälihasryhmiä ja loppupalauttelussa venytellään treenatut lihakset. Tunnilla käytetään lisäpainoina levytankoa ja painoja, käsipainoja, kahvakuulaa. Tunti soveltuu kaikille.

Circuit

Tehokas koko kehon treeni kaikille liikkujille! Tunti sisältää sekä aerobista että anaerobista työtä vuorotellen, tehokkaita ja selkeitä lihaskuntoharjoituksia ja kehonhallintaa. Circuit jakaantuu alkulämmittelyyn, kiertoharjoitteluun ja loppupalautteluun. Tällä tunnilla tehokkuus ja liikkeiden vaihtelevuus takaavat jokaiselle treenaajalle energisen treenin. Tämä tunti sopii jokaiselle liikkujalle.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Spinning

Tämä musiikin tahtiin tehtävä sisäpyöräilytunti kehittää aerobista kuntoa sekä lihaskestävyyttä – erityisesti alaraajojen lihasten osalta. Spinning tunti soveltuu erikuntoisille ja eri-ikäisille liikkujille; jokainen voi säätää vastusta oman kuntonsa mukaan ja saaden tunnista irti parhaan mahdollisen treenin hyvän musiikin siivittämänä.