HELT-palvelun käyttöönotto

Toimipisteemme ovat välittäneet jumppastriimejä toistaiskesi Facebookin Live-ryhmien kautta, mutta uusi Helt-palvelu on kokenut viime viikkojen aikana monia parannuksia ja näin pääsemme pikku hiljaa siirtymään livestriimien osalta sen käyttöön. Toimipisteet tiedottavat omasta siirtymisajankohdasta erikseen.

Jotta pääset seuraamaan tunteja Heltin kautta, tulee sinun luoda tunnukset palveluun.  Lisäämme aktiivisille asiakkaillemme palveluiden käyttöoikeuden kanavillemme sillä sähköpostilla, joka löytyy asiakasrekisteristämme.  Käytäthän tunnuksia luodessa siis tuota samaa sähköpostia, jotta saat palvelun käyttöösi.

Jotta siirtyminen Facebook Livestä Helttiin olisi mahdollisimman helppo kaikille asiakkaillemme, toivoisimme, että tutustutte etukäteen tämän linkin takana oleviin käyttöönottovideoihin.  Aktiivisille asiakkaille Hyvä Kunnon palvelut sisältyvät siis jäsenhintaan, joten maksutietoja ei tarvitse palveluun lisätä.

Mikäli sähköpostisi on vaihtunut tai et ole aiemmin antanut sitä meille, ilmoitathan käyttämäsi osoitteen oman toimipisteesi asiakaspalveluun, jotta saat Heltin palvelut käyttöösi ilman lisäveloituksia.

Helt-palvelu toimii sekä verkkoselaimella osoitteessa www.myhelt.com (Firefox/Chrome) että mobiililaitteilla Helt- sovelluksen kautta. Muistathan pitää sovelluksen aina ajan tasalla, jotta uusimmat päivitykset ja parannukset tulevat käyttöösi. Huomaathan, että myös verkon kuormitustaso, käyttämäsi verkon tyyppi ja laitteet vaikuttavat palvelukokemukseen.  Parhain toimivuus saavutetaan kiinteää verkkoa käyttämällä ja Firefox/Chrome-selaimella.

Mikäli oma toimipisteesi ei ole vielä siirtynyt Helt-palveluun, voit luoda tunnukset silti jo etukäteen. Muista kuitenkin käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet antanut myös meille.

Luo siis tunnukset, pistä kanavamme seurantaan ja tutustu palvelun käyttöön.

Reippaita kotitreenejä!

Jaa artikkelia

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email