HopLop Riihimäki

Riihimäen Hyvä Kunnon kanssa saman katon alta löytyy myös koko perheen liikuntaleikkipuisto HopLop. www.hoplop.fi

HopLop on liikunnallinen sisäseikkailupuisto, joka tarjoaa lapsille tekemistä ja ympäristön, jossa vanhemmat ja muut läheiset pääsevät osallisiksi lasten liikuntaleikkeihin kannustajina, rohkaisijoina ja leikkikumppaneina. Riihimäen HopLopista löytyy mm. sirkusaiheinen suuri pomppulinna, erillinen pienten (alle 4-vuotiaiden) leikkialue, kahdeksan pallotykin pallosota-alue  ja monenlaista estettä, putkea ja liukumäkeä sokkelon sisällä. Sisäleikkipuisto ei ole vain lasten juttu, vaan tekemistä riittää myös aikuisille!

Riihimäen Hyvä Kunnon asiakkaana sinun on mahdollista tuoda lapset viihtymään leikkipuistoon sillä välin, kun itse käyt jumpalla ja saunassa. Maksat vain sisäänpääsyn hinnan, ei erillistä lastenhoitomaksua. Muistathan ilmoittaa lippukassalle, mihin jumppaan olet menossa, niin löydämme sinut tarvittaessa.

Liikunnalliset syntymäpäivät HopLopissa

Hoplopissa on mahdollista järjestää lasten liikunnalliset syntymäpäiväjuhlat. Riihimäellä valittavana on kaksi juhlahuonetta, joissa teemana ovat viidakko ja vedenalainen sukellus. Leikin lomassa oma juhlahuone toimii levähdys- ja tankkauspisteenä, jossa lapset voivat käydä napostelemassa valitusta tarjoilupaketista riippuen joko pientä makeaa tai isompaa suolaista purtavaa. Juhlahetken kruunaa aina kynttilöin koristeltu jäätelöpallokakku! Syntymäpäivävaraukset onnistuvat kätevästi HopLopin verkkokaupassa tai suoraan puistossamme.

Erilaiset TyKy-päivät?

Sisäseikkailupuisto luo loistavat puitteet järjestää normaalista poikkeavat TyKy-päivät omalle henkilöstölle. TyKy-päivän sisältö räätälöidään yrityksen toiveiden mukaan ja siihen on mahdollista lisätä sisäleikkipuiston tehtäväratojen lisäksi mm. myös kuntosali- tai ryhmäliikuntatutustumista, kuntotestauksia, kehoanalyyseja sekä ruokailua. Kysy lisää!

HopLop Riihimäki on avoinna joka päivä klo 10-20!
Shop-in-shop Kotipizza on avoinna ma-pe 12.15-19.30 ja la-su 10.30-19.30

Mahdolliset poikkeusaikataulut löytyvät puiston omilta sivuilta ja Kotipizzan-sivuilta.

Sisäänpääsyhinnat Riihimäen HopLopissa:
Yli 3-vuotiaat: 14,00€
Alle 3-vuotiaat: 9,00€
Alle 1-vuotiaat ja aikuiset veloituksetta.

HopLopissa leikitään aina vanhemman vastuulla. Lapsia ei saa jättää yksin HopLop-puistoon, vaan lapsilla tulee aina olla vähintään 16 vuotta täyttänyt valvoja mukana, joka on vastuussa lasten leikkimisestä. Kaikkien alle 18-vuotiaiden leikkialueelle menevien tulee maksaa sisäänpääsymaksu. Ennen käyntiä HopLop-seikkailupuistossa, on hyvä tutustua leikkiohjeisiin puiston sivuilta.