HYVÄN OLON PÄIVÄT 25.3.-31.3. Riihimäki

PANOSTA NYT FYYSISEEN, HENKISEEN SEKÄ TALOUDELLISEEN HYVINVOINTIIN!

 

Tällä kampanjalla voit ostaa keskuksemme tuotteita ja lahjakortteja tarjoushintaan ja samalla tuet liikuntakeskustamme haastavan ajanjakson aikana. Lunastamalla erikoistarjoukset panostat myös omaan hyvinvointiisi!

Alla olevat tarjoukset ovat ostettavissa 25.3. – 31.3.2020 ja palvelulahjakortin voit lunastaa kun sinulle sopii.

Uudet liikutasopimukset nyt 10 viikkoa 4 viikon hinnalla!

Asiakkuus ostettavissa verkkokaupastamme/klubin asiakasneuvojalta. Tarkoitettu vain asiakkaille, joilla ei ole voimassa olevaa asiakkuutta Hyvä Kunto -kuntokeskuksille. Aloitusajankohta sovitaan henkilökunnan kanssa. Aloitus viimeistään 30.6.2020.

Räätälöity kunto-ohjelma 59,95€ (ovh 89,90€)

Kotiin, ulos tai kuntosalille tarkoitettu henkilökohtainen ohjelma Personal Trainerin toteuttamana! Palvelulahjakortti ostettavissa verkkokaupasta tai klubin asiakaspalvelusta. Palvelu käytettävissä 31.12.2020 asti. Valmentajan voit itse valita keskuksemme tiimistä.

Räätälöity ruokavalio 59,95€ (ovh 89,90€)

Jokaisen yksilölliseen tavoitteeseen suunniteltu henkilökohtainen ruokavalio Personal Trainerin toteuttamana. Palvelulahjakortti ostettavissa verkkokaupasta tai klubin asiakaspalvelusta. Palvelu käytettävissä 31.12.2020 asti. Valmentajan voit itse valita keskuksemme tiimistä.

Hierontalahjakortit Henrikille 3x 45min 85€ (ovh 114€)

Kolmen kerran hierontalahjakortti Henrikille joko urheilu- tai klassiseen hierontaan. Lahjakortti ostettavissa klubin asiakaspalvelusta tai verkkokaupasta. Lahjakortin käyttöaika 31.12.2020 asti.

Solariumkortti 200min 60€ (ovh 100€)

Reipas määrä solariumaikaa ladattavaksi sirukortille (+10€ korttipantti). Solariumkortit ostettavissa klubin vastaanotosta.

 

Näistä tuotteista voit siis valita yhden tai vaikka kaikki ja nauttia hyvän olon päivien tarjouksista. 

Hyvän olon tarjoukset voimassa toimipistekohtaisesti vain 25.3. – 31.3.2020. Palvelulahjakortin/liikunnan aloittamisesta voit sopia henkilökunnan kanssa myöhemmäksi. 10 viikon tarjous tarkoitettu vain asiakkaille, joilla ei ole voimassa olevaa asiakkuutta Ole.Fit/Hyvä Kunto kuntokeskuksilla. Edellyttäen vähintään yhtä normaalihintaista kalenterikuukautta.

Jaa artikkelia

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email