Liiku koko kesä puoleen hintaan!

LIIKU KOKO KESÄ PUOLEEN HINTAAN!

Haluamme aktivoida asiakkaamme huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan myös kesän aikana. Monesti kesän aikana grilliherkut ja kesäjuomat vievät voiton; kun muistat liikkua myös kesän aikana, voit paremmalla omatunnolla myös herkutella!

Pidä siis paheet, mutta muista liikunta!

Kun aloitat nyt, saat liikkua kesäkuusta elokuun 16.pvä asti nyt edullisella KESÄHINNALLA -50% hinnoista! Ei pitkää sitoutumista!

KYSY LISÄÄ JA TARTU TARJOUKSEEN!

Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin asiakasneuvojamme kertoo sinulle lisää tarjouksesta. Yhteystietojen jättäminen ei edellytä ostopäätöstä.
Kampanja-aika VAIN 1.6.-30.6.2019, joten toimi nopeasti!

Nimi:

Sähköposti:

Ikäsi:

Puhelin:

Paikkakunta:

Mille klubille haluat tarjouksen?

Tarjous voimassa seuraavissa toimipisteissä:

Hyvä Kunto Riihimäki
Fit Kunto Villatehdas
Fit Park Sveitsi
Keskustan Hyvä Kunto
Hyvä Kunto Parantola
Hyvä Kunto Jokela
Hyvä Kunto Tuusula
Hyvä Kunto Riihikallio

Hyvä Kunto Kuntokeskukset ovat tuottaneet laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita jo vuodesta 1987. Tavoitteenamme on, että sinä voit paremmin ja saavutat tavoitteesi tasokkailla ja helposti lähestyttävillä palveluilla. Luota siis kokemukseen ja aloita sinäkin matka Hyvään Kuntoon!

Kampanja-aika 1.6.-30.6.2019. Tarjous voimassa vain kampanja-ajan asiakkaille, joilla ei ole voimassaolevaa asiakkuutta Hyvä Kunto Kuntokeskuksilla. Edellyttää vähintään yhtä normaalihintaista kalenterikuukautta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/etuseteleihin.

Jaa artikkelia

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email