HopLop – Koko perheen liikuntaseikkailupuisto

Riihimäen toimipisteemme yhteydessä sijaitsee myös sisäleikkipuisto HopLop, jossa liikkumisen ilosta pääsee nauttimaan niin vauvat kuin vaaritkin. HopLop on liikunnallinen seikkailupuisto, joka tarjoaa lapsille tekemistä ja ympäristön, jossa vanhemmat ja muut läheiset pääsevät osallisiksi lasten liikuntaleikkeihin kannustajina, rohkaisijoina ja leikkikumppaneina.

Viidakko-teemaisessa HopLopissamme koko perhe pääsee irroittautumaan arjesta yhdessä leikkien. Isojen, yli 4-vuotiaiden, alueelta löytyy seikkailusokkelon lisäksi huimia liukumäkiä, esteitä ja ylityksiä, sekä tietysti suuressa suosiossa oleva pallosota-alue. Aivan pienimmät pääset tutustumaan omalla alueellaan eri väreihin ja kuvioihin, ylittämään siltaa ja pyöriviä esteitä, sekä laskemaan myös omaa liukumäkeään pitkin. Lisäksi puistostamme löytyy tottakai myös pomppulinna sekä erilaisia pelejä.

Liikunnalliset syntymäpäivät helposti!

Onko siivoaminen ennen ja jälkeen lasten juhlien, kauppareissut ja leipomiset sekä syntymäpäiväohjelmien järjestäminen kiireisen arjen keskellä pikkuisen liian iso sirkustemppu? Ei hätää, HopLopissa järjestät myös ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat helposti.

Parhaat kaverit, synttäriherkut, seikkailulabyrintti ja liukumäet – siinä on onnistuneiden ja ikimuistoisten lastenkutsujen resepti. Varaa sopiva aika lastenjuhliin ajoissa niin saat haluamasi ja kutsutut ehtivät sovittamaan synttärit ohjelmaansa. Onnea kaikille pienille sankareille ja tervetuloa juhlimaan synttäreitä HopLopiin! Valitsette vain syntymäpäivien teeman ja tarjoilut, ja me hoidamme loput.

www.hoplop.fi

HopLop-synttarit_yleiskuv-245x160HopLop-synttari-koristelu-245x160HopLop-labyrintti-245x160hoplop-uusi-300x151