Ryhmäliikunta • Jokela

Muutoksia ryhmäliikuntatunteihin: 

* Tapaninpäivänä 26.12.2020 ZUMBAMARATON klo 11:00-13:00, ohjaajina Nora ja Victor!
*Itsenäisyyspäivänä su 6.12.2020 ei ohjattua ryhmäliikuntaa

Monipuolisesta tuntivalikoimastamme löydät itsellesi varmasti mieleiset tunnit.

Ammattitaitoiset ohjaajamme tsemppaavat ja innostavat sinua läpi tunnin. Tunneillamme on aina hyvä ilmapiiri ja niille on helppo tulla.Tunneillamme käyvät kaikenikäiset ja kaiken kuntoiset treenaajat, joten tule rohkeasti kanssamme liikkumaan.  Meillä ryhmäliikunta tunteja tarjolla aamuisin, iltaisin ja myös viikonloppuisin.

Ajanvarausjärjestelmästä pääset varaamaan paikan tunnille.

Varausjärjestelmään pääset tästä linkistä: https://hyvakuntojokela.kulkuriaccess.fi/php 

Ensimmäisellä kerralla sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi, jonka jälkeen pääset varaamaan tunteja. Muistathan poistaa varauksesi, jos et pääse varauksesta huolimatta osallistumaan. Jos käyttämättömiä varauksia jää järjestelmään useita, et pysty varaamaan uusia tunteja. Olethan silloin yhteydessä asiakaspalveluun. Muistathan kuitata itsesi tunnille salille saapuessasi. 

Jotkut tunnit ovat suosittuja, joten varaamalla paikan varmistat pääsysi tunnille. Tunneille ilmoittaudutaan tunnille tullessa vastaanoton leimauslaitteella. Voit saapua jumppaan, myös ilman varausta. Huomiothan, että tunti saattaa olla täynnä. Tunneilla on rajoitettu osallistujamäärä.

Ryhmäliikunta-aikataulu 31.8.2020 alkaen:

 Ryhmäliikunta-aikataulu 21.12.2020-6.1.2021:

 

Kaikki asiakkaat joilla on voimassa oleva jäsenyys Jokelan Hyvään Kuntoon on lisätty Helttiin sähköpostin perusteella, jolloin saat tuntimme käyttöön ilman lisäveloituksia. Näin ollen maksutietojen päivittämisestä sinun jäsenenä ei tarvitse välittää.

Ohjevideot Heltin käyttöönottoon asiakkaille:

TUNTISELOSTEET:

RAUHALLISET TUNNIT (rauhoittuminen, rentous ja hengitys)

BODYBALANCE® – Joogaan, taichiin ja pilatekseen pohjautuva harjoittelumuoto. Tunnilla tehdään erilaisia kehon tasapainoa, liikkuvuutta ja rentoutumista parantavia liikkeitä. Harjoitus tehdään avojaloin. Loppurentoutukseen kannattaa ottaa mukaan lämmintä vaatetta!

PILATES– Rauhallinen harjoitus, joka voimistaa koko kehoa tasapuolisesti. Sulavalinjaiset liikkeet kehittävät notkeutta, yleiskuntoa ja jäntevyyttä. Sopii erityisesti selkävaivaisille, ikääntyville ja kuntoutujille, sillä tunnilla voimistetaan kehoa kannattavia tukilihaksia.

SYVÄVENYTTELY– Kehon lihaksistoa palauttava ja rentouttava lihashuoltotunti. Pitkäkestoisia, tehokkaita venytyksiä koko keholle. Lihaskireys hellittää, ryhti oikenee ja tunnin jälkeen on rentoutunut olo.

KEHONHUOLTO – Rauhallinen tunti, jonka tarkoituksena on lisätä kehon liikkuvuutta, hyödyntäen erilaisia kehonhuoltomenetelmiä ja venytystekniikoita. Kehon oikeat linjaukset huomioidaan jokaisessa liikkeessä, joten mm. keskivartalon syvien tukilihasten käyttö tulee tutuksi tällä tunnilla. Tietoinen hengitys on monen liikkeen perusta. Jotta selinmakuuliikkeissä saadaan selkäranka linjattua oikein, on osallistujien hyvä varata mukaan riittävä tuki pään alle esim. kylpypyyhe ja käsipyyhe, joita on helppo taitella sopivaksi. Säännöllinen harjoittelu lisää liikkuvuuden lisäksi oman kehon tuntemusta.

HATHAJOOGA – Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista, ja on monien nykyaikaisten joogalajien perusta. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha.

FASCIAMETHODFasciamethod konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. Fasciamethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan

LIIKKUVAT PERUSTUNNIT (rytmikkyys, selkeys ja onnistuminen)

ZUMBA® -Zumba on fitness-tanssitunti, joka polttaa kaloreita tehokkaasti. Zumba on tehokas, hauska ja mukaansatempaava laji ja sen tärkein ajatus on yhdistää liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se hoitaa kehoa ja pitää mielen virkeänä. Treeneissä lattaribiitit ja kansainväliset rytmit vievät arjen huolet mennessään. Treenaat merenguen, salsan, reggaetonin, cumbian, quebraditan, calypson ja hip hopin tahtiin.

SH’BAM® – Sh’Bam yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Se onkin täydellinen tapa kohottaa peruskuntoa ja vapauttaa sisäinen starasi – vaikka et paljoa tanssia osaisikaan. Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna ja modernisoituja lattaribiittejä. Sh’Bam on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen 45-minuuttinen treeni on elinvoimainen, energinen, uniikki ja monipuolinen.

BODYJAM® – Kokeile tuntia jossa on asennetta, lantion liikkeitä ja pakaroiden pyöritystä. nauti uusimmista tanssityyleistä- samalla kun treenaat. tämän treenin aikana sydän ja keuhkot vahvistuvat, palaa kaloreita ja kehonhallinta ja kordinaatio kyky paranee.

NISKA-SELKÄ-HARTIA – Niska, selkä ja hartiat kiittävät! Yksinkertaisen lämmittelyn jälkeen pitkiä, avaavia liikesarjoja. Ei hyppyjä, ei koreografiaa.

MUKSUJUMPPA – Muksujumppa on tarkoitettu 3-6 vuotiaille. Leikin ja pelien kautta harjoitellaan lapsen kehitykselle tärkeitä asioita esim. tasapainoa, kordinaatiokykyä, sosiaalisia taitoja, rytmitajua yms. Tuo lapsesi muksujumppaan ja käy sillä aikaa itse treenaamassa !

HAASTAVAT PERUSTUNNIT (voima, sitkeys ja lihaskunto)

KUNTOSALICIRCUIT – Onko kuntosalimaailma vierasta tai onko siellä yksin tylsä treenata? Kuntosalicircuit on ryhmässä tehtävä kiertoharjoittelu kuntosalilaitteilla. Circuit on helppo ja tehokas tapa treenata. Tunnin aikana treenataan päälihasryhmät läpi erilaisilla kuntosalilaitteilla ja liikkeillä. Tästä tunnista on hyvä aloittaa kuntosalitreenit!

BODYPUMP® – Tunnilla treenataan levytangon avulla koko kehon päälihasryhmiä.Painoja voi vaihdella 2-32kg välillä. Harjoittelu lisää lihasten kestävyyttä, sekä kiinteyttää kehoa ja kohentaa ryhtiä.

KAHVAKUULA– Kahvakuula on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua, jossa välineenä käytetään erikokoisia kahvakuulia. Tunti harjoittaa kehonhallintaa ja voimaa, sopii kaikille!

TRX Harjoittelu perustuu koko vartalon toiminnalliseen harjoitteluun. Tunnilla kehitetään erityisesti voimaa, joustavuutta ja keskivartalon hallintaa, vastuksena toimii kehon oma paino. Tunnilla treenataan kattoon kiinnitettävillä TRX-remmeillä.

KEHONPAINOTREENI – Tehokas lihaskuntotunti, jossa välineenä käytetään pelkästään omaa kehoa. Monipuolinen liikepankki takaa sen, että koko keho tekee töitä eikä yksikään lihas pääse pälkähästä tunnin aikana. Tunti soveltuu hyvin niin vasta-alkajille, kuin enemmänkin treenanneille, sillä liikkeet suoritetaan omaa kehoa ja lihaksistoa kuunnellen.

HIIT – Kovatehoinen intervallitreeni 30 minuutissa, jossa välineinä käytetään sekä kehonpainoa että peruslihaskuntovälineitä. Tunnin aikana vuorottelevat intensiiviset työosuudet ja lyhyet palautusjaksot. Intervalliharjoittelun hyöty muodostuu juuri vaihtelevasta tehon määrästä. Hiit-harjoittelu parantaa hapenottokykyä ja tehostaa rasvanpolttoa. Tunnille osallistuttaessa sinun tulee olla tehtynä lämmittelyt jo etukäteen ja sinulla tulee olla hyvä peruskunto pohjalla.

CORE – Core on yleisnimike tunneille, jotka keskittyvät keskivartaloon ja tukilhaksiin. Vatsalihakset, syvät lihakset ja selkälihakset voimistuvat ja liikkuvuutesi paranee. Liikesarjoihin kuuluvat mm. lankut, vatsarutistukset, jalkojennostot maaten, punnerrukset, sillat, nostot ja venytykset, jotka keskittyvät vatsaan, kylkiin ja selkään. Core onkin loistava treeni alaselkäkivuista kärsiville.

KIINTEYTYS – Tunti alkaa hyvällä lämmittelyllä ja sen jälkeen keskitytään isoihin lihasryhmiin, kuten pakaroihin, reisiin, keskivartaloon ja ylävartalon lihaksiin. Tunnilla tehdään oman kehonpainolla ja erilaisilla välineillä.

SPIN&BODY – Aerobisen 30min pyöräilyosuuden jälkeen teemme 30min lihaskunto-osuuden koko vartalolle, painotus ylä- ja keskivartalossa.

PORRASTREENI – Porrastreenissä saat tehokkaasti rasvan palamaan, sillä sykkeen vaihtelut nopeasta hitaaseen polttaa rasvaa. Nopealla treenillä ja kovalla sykkeellä pidät aineenvaihdunnan tehokkaasti käynnissä vielä monta tuntia treenisi jälkeen. Porrastreeni myös kehittää erityisesti jalkojen voimaa, lihaskestävyyttä, lihasten kimmoisuutta ja räjähtävyyttä.

CROSSTRAINING – CrossTraining-tunneilla voit halutessasi viedä itsesi äärirajoille tai tehdä harjoituksen päivän kuntosi mukaan. CrossTraining-tunnit ovat monipuolisia, sillä harjoittelussa yhdistyy lihaskunto- ja voima-, nopeus-, kestävyys- sekä liikkuvuusharjoittelu.

RASKAAT TUNNIT (haastetta, kova tempo ja kova meininki)

BODYCOMBAT® – Tehotreeni, josta ei vauhtia puutu ja adrenaliinipotku on taattu! Tunti pohjautuu itsepuolustuslajeihin. Liikkeissä näkyy mm. karate, kungfu ja thaiboxing. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta itsepuolustuslajeista.

BODYSTEP® – Energinen ja tehokas aerobista kuntoa kohottava tunti. Tunnilla askelletaan laudalle yksinkertaisin ja tehokkain askelin. Liikkeiden kevyemmät ja raskaimmat vaihtoehdot takaavat tunnin sopivuuden kaikille. Monipuolisesta hikitreenistä pitäville!

SPINNINGTUNNIT (sisäpyöräily)

RASVANPOLTTO– Tunti parantaa aerobista kuntoa. Kehittää sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja hapenottokykyä. Tunnilla kalorit palaa, perustunti josta on uuden polkijan hyvä aloittaa!

MÄKI- Kehittää jalkojen lihasvoimaa ja kestävyyttä. Tunnilla selkeät työ- ja palautusosiot.

VIRTUAALITUNNIT:

CMS CORE (45MIN) – Tule haastamaan keskivartalosi ja kehittämään kehonhallintaa. Tunnilla opit kannattelemaan vartaloasi ryhdikäästi, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa. Keskivartalon pinnallisten ja syvien lihasten harjoittamista voidaan suositella naisille ja miehille, ikään tai kuntoon katsomatta.

CMS CORE ABS (30MIN) – Tällä kehonhallintatunnilla perustuntia haastavammat keskivartalon liikkeet takaavat poweria coreen. Ota vatsalihaksiesi kanssa haaste vastaan ja osallistu cms core abs-tunnille. tehokas treeni jo itsessään ja vain 30 minuutissa. Tunti sopii kaikille, vasta-alkajista jo pitkään treenanneille. Liikkeet pystyy tekemään omaan tahtiin ja näin voi haastaa itsensä omien voimien mukaan.

CMS BOOTCAMP – Cms bootcamp on sinulle, joka kaipaat tuloksia, nopee treeniä, etkä pelkää haastaa itseäsi. Videolla ohjaajan tehtävänä tällä tunnilla on piiskata sinusta kaikki irti perusliikkeitä suorittaen. Bootcamp haastaa liikkujan antamaan itsestään kerta kerran jälkeen enemmän.

CMS DANCE FEVER – Haluatko arkeesi jotain uutta, kokemalla hyvää oloa ja iloa liikkunnan parissa? Fever on helppo ja hauska tanssitunti, jossa hiki lentää ja naurulihaksia koetellaan. Anna lahkeiden lepattaa mm. musikaaliteemojen, discon, afron, lattareiden ja jazzin tahdittamana.

CMS KUNTOJUMPPA – Erittäin helppo ja hauska tunti. tunti sopii kaikenikäisille ja –kokoisille sekä naisille että miehille. Tähän tuntiin kuuluu helpot askeleet eikä lainkaan hyppelyitä. Jokainen osallistuja voi tehdä liikkeet omaan tahtiin. tältä tunnilta on hyvä aloittaa oma liikunnallinen elämä.

CMS TERVESELKÄ – Tule liikkumaan helpolla selän terveyttä edistävällä tunnilla. Tunnin aikana tavoitteenamme on saada rankaan liikettä ja liikkuvuutta sekä helpottaa selän yleisiä kiputiloja. Tunti on kevyt ja sopii kaikille liikkujille.

CMS POWER BODY – Lyhyen lämmittelyn suoritetaan käsipainoilla ja tangolla tehokas 3 liikkeen lihaskuntosarja ja välissä nostetaan sykettä erilaisilla helpoilla liikkeillä 2 minuuttia. Tunnilla tehdään 3 erilaista lihaskuntopatteria, niin että keho tulee treenattua monipuolisesti läpi. Tehokas ja monipuolinen treeni kaikille kunnon hikeä kaipaaville.

CMS KAHVAKUULA – Kahvakuulatunti on lihaskuntotunti, jolla harjoitellaan kehoa hyvin monipuolisesti. Voima , kehonhallinta ja liikkuvuus kehittyvät tällä tunnilla unohtamatta hengästymistä. Tällä tunnilla pystyt haastamaan itsesi ja tekemään tehokkaan kovan treenin, mutta myös aloittamaan oman kahvakuula-urasi viedon opastuksella.

CMS YOGA FLOW – Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla.

CMS RENTOUTUS – Ota itsellesi hetki aikaa ja pysähdy. Nyt on aika rentoutua kaiken kiireen keskellä ja lähteä puolentunnin rentouttavalle virtuaalimatkalle

Ryhmäliikunta • Jokela

Monipuolisesta tuntivalikoimastamme löydät itsellesi varmasti mieleiset tunnit.

Ammattitaitoiset ohjaajamme tsemppaavat ja innostavat sinua läpi tunnin. Tunneillamme on aina hyvä ilmapiiri ja niille on helppo tulla.Tunneillamme käyvät kaikenikäiset ja kaiken kuntoiset treenaajat, joten tule rohkeasti kanssamme liikkumaan. Meillä liikkumaan pääsevät myös perheen pienimmät muksujumpan merkeissä (lisätietoa lapset kohdasta). Meillä ryhmäliikunta tunteja tarjolla aamuisin, iltaisin ja myös viikonloppuisin. Klubillamme ei ole nettiajanvarausta, tunneille ilmoittaudutaan tunnille tullessa vastaanoton leimauslaitteella

Tuntimuutokset:
*Keskiviikon 5.8 sisäpyöräily ja muokkaus/kahvakuula on siirretty perjantaille 7.8. Sisäpyöräily perjantaina 7.8 klo.17:30 ja muokkaus/kahvakuula 18:20.

*Maanantaina 24.8. Bodypumpin ohjaa Sami, Bodybalancen tilalla Kehonhuolto, ohjaajana Helen.

Ryhmäliikunta-aikataulu 4.5.20 alkaen:

Ryhmäliikunta-aikataulu 1.7.-31.7.2020:

Ryhmäliikunta-aikataulu 1.8.-30.8.2020

Siirryimme livestriimauksen osalta uuden sovelluksen Heltin käyttöön 6.4.2020. Facebooklive ei näin ollen ole enää käytössä. Jotta siirto olisi mahdollisimman helppo kaikille asiakkaillemme toivoisimme, että tutustutte tämän linkin takana oleviin käyttöotto videoihin.

 

Kaikki asiakkaat joilla on voimassa oleva jäsenyys Jokelan Hyvään Kuntoon on lisätty Helttiin sähköpostin perusteella, jolloin saat tuntimme käyttöön ilman lisäveloituksia. Näin ollen maksutietojen päivittämisestä sinun jäsenenä ei tarvitse välittää.

Ohjevideot Heltin käyttöönottoon asiakkaille:

TUNTISELOSTEET:

RAUHALLISET TUNNIT (rauhoittuminen, rentous ja hengitys)

BODYBALANCE® – Joogaan, taichiin ja pilatekseen pohjautuva harjoittelumuoto. Tunnilla tehdään erilaisia kehon tasapainoa, liikkuvuutta ja rentoutumista parantavia liikkeitä. Harjoitus tehdään avojaloin. Loppurentoutukseen kannattaa ottaa mukaan lämmintä vaatetta!

PILATES– Rauhallinen harjoitus, joka voimistaa koko kehoa tasapuolisesti. Sulavalinjaiset liikkeet kehittävät notkeutta, yleiskuntoa ja jäntevyyttä. Sopii erityisesti selkävaivaisille, ikääntyville ja kuntoutujille, sillä tunnilla voimistetaan kehoa kannattavia tukilihaksia.

SYVÄVENYTTELY– Kehon lihaksistoa palauttava ja rentouttava lihashuoltotunti. Pitkäkestoisia, tehokkaita venytyksiä koko keholle. Lihaskireys hellittää, ryhti oikenee ja tunnin jälkeen on rentoutunut olo.

KEHONHUOLTO – Rauhallinen tunti, jonka tarkoituksena on lisätä kehon liikkuvuutta, hyödyntäen erilaisia kehonhuoltomenetelmiä ja venytystekniikoita. Kehon oikeat linjaukset huomioidaan jokaisessa liikkeessä, joten mm. keskivartalon syvien tukilihasten käyttö tulee tutuksi tällä tunnilla. Tietoinen hengitys on monen liikkeen perusta. Jotta selinmakuuliikkeissä saadaan selkäranka linjattua oikein, on osallistujien hyvä varata mukaan riittävä tuki pään alle esim. kylpypyyhe ja käsipyyhe, joita on helppo taitella sopivaksi. Säännöllinen harjoittelu lisää liikkuvuuden lisäksi oman kehon tuntemusta.

HATHAJOOGA – Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista, ja on monien nykyaikaisten joogalajien perusta. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha.

FASCIAMETHODFasciamethod konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. Fasciamethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan

LIIKKUVAT PERUSTUNNIT (rytmikkyys, selkeys ja onnistuminen)

ZUMBA® -Zumba on fitness-tanssitunti, joka polttaa kaloreita tehokkaasti. Zumba on tehokas, hauska ja mukaansatempaava laji ja sen tärkein ajatus on yhdistää liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se hoitaa kehoa ja pitää mielen virkeänä. Treeneissä lattaribiitit ja kansainväliset rytmit vievät arjen huolet mennessään. Treenaat merenguen, salsan, reggaetonin, cumbian, quebraditan, calypson ja hip hopin tahtiin.

SH’BAM® – Sh’Bam yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Se onkin täydellinen tapa kohottaa peruskuntoa ja vapauttaa sisäinen starasi – vaikka et paljoa tanssia osaisikaan. Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna ja modernisoituja lattaribiittejä. Sh’Bam on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen 45-minuuttinen treeni on elinvoimainen, energinen, uniikki ja monipuolinen.

BODYJAM® – Kokeile tuntia jossa on asennetta, lantion liikkeitä ja pakaroiden pyöritystä. nauti uusimmista tanssityyleistä- samalla kun treenaat. tämän treenin aikana sydän ja keuhkot vahvistuvat, palaa kaloreita ja kehonhallinta ja kordinaatio kyky paranee.

NISKA-SELKÄ-HARTIA – Niska, selkä ja hartiat kiittävät! Yksinkertaisen lämmittelyn jälkeen pitkiä, avaavia liikesarjoja. Ei hyppyjä, ei koreografiaa.

MUKSUJUMPPA – Muksujumppa on tarkoitettu 3-6 vuotiaille. Leikin ja pelien kautta harjoitellaan lapsen kehitykselle tärkeitä asioita esim. tasapainoa, kordinaatiokykyä, sosiaalisia taitoja, rytmitajua yms. Tuo lapsesi muksujumppaan ja käy sillä aikaa itse treenaamassa !

HAASTAVAT PERUSTUNNIT (voima, sitkeys ja lihaskunto)

KUNTOSALICIRCUIT – Onko kuntosalimaailma vierasta tai onko siellä yksin tylsä treenata? Kuntosalicircuit on ryhmässä tehtävä kiertoharjoittelu kuntosalilaitteilla. Circuit on helppo ja tehokas tapa treenata. Tunnin aikana treenataan päälihasryhmät läpi erilaisilla kuntosalilaitteilla ja liikkeillä. Tästä tunnista on hyvä aloittaa kuntosalitreenit!

BODYPUMP® – Tunnilla treenataan levytangon avulla koko kehon päälihasryhmiä.Painoja voi vaihdella 2-32kg välillä. Harjoittelu lisää lihasten kestävyyttä, sekä kiinteyttää kehoa ja kohentaa ryhtiä.

KAHVAKUULA– Kahvakuula on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua, jossa välineenä käytetään erikokoisia kahvakuulia. Tunti harjoittaa kehonhallintaa ja voimaa, sopii kaikille!

TRX Harjoittelu perustuu koko vartalon toiminnalliseen harjoitteluun. Tunnilla kehitetään erityisesti voimaa, joustavuutta ja keskivartalon hallintaa, vastuksena toimii kehon oma paino. Tunnilla treenataan kattoon kiinnitettävillä TRX-remmeillä.

KEHONPAINOTREENI – Tehokas lihaskuntotunti, jossa välineenä käytetään pelkästään omaa kehoa. Monipuolinen liikepankki takaa sen, että koko keho tekee töitä eikä yksikään lihas pääse pälkähästä tunnin aikana. Tunti soveltuu hyvin niin vasta-alkajille, kuin enemmänkin treenanneille, sillä liikkeet suoritetaan omaa kehoa ja lihaksistoa kuunnellen.

HIIT – Kovatehoinen intervallitreeni 30 minuutissa, jossa välineinä käytetään sekä kehonpainoa että peruslihaskuntovälineitä. Tunnin aikana vuorottelevat intensiiviset työosuudet ja lyhyet palautusjaksot. Intervalliharjoittelun hyöty muodostuu juuri vaihtelevasta tehon määrästä. Hiit-harjoittelu parantaa hapenottokykyä ja tehostaa rasvanpolttoa. Tunnille osallistuttaessa sinun tulee olla tehtynä lämmittelyt jo etukäteen ja sinulla tulee olla hyvä peruskunto pohjalla.

CORE – Core on yleisnimike tunneille, jotka keskittyvät keskivartaloon ja tukilhaksiin. Vatsalihakset, syvät lihakset ja selkälihakset voimistuvat ja liikkuvuutesi paranee. Liikesarjoihin kuuluvat mm. lankut, vatsarutistukset, jalkojennostot maaten, punnerrukset, sillat, nostot ja venytykset, jotka keskittyvät vatsaan, kylkiin ja selkään. Core onkin loistava treeni alaselkäkivuista kärsiville.

KIINTEYTYS – Tunti alkaa hyvällä lämmittelyllä ja sen jälkeen keskitytään isoihin lihasryhmiin, kuten pakaroihin, reisiin, keskivartaloon ja ylävartalon lihaksiin. Tunnilla tehdään oman kehonpainolla ja erilaisilla välineillä.

SPIN&BODY – Aerobisen 30min pyöräilyosuuden jälkeen teemme 30min lihaskunto-osuuden koko vartalolle, painotus ylä- ja keskivartalossa.

PORRASTREENI – Porrastreenissä saat tehokkaasti rasvan palamaan, sillä sykkeen vaihtelut nopeasta hitaaseen polttaa rasvaa. Nopealla treenillä ja kovalla sykkeellä pidät aineenvaihdunnan tehokkaasti käynnissä vielä monta tuntia treenisi jälkeen. Porrastreeni myös kehittää erityisesti jalkojen voimaa, lihaskestävyyttä, lihasten kimmoisuutta ja räjähtävyyttä.

CROSSTRAINING – CrossTraining-tunneilla voit halutessasi viedä itsesi äärirajoille tai tehdä harjoituksen päivän kuntosi mukaan. CrossTraining-tunnit ovat monipuolisia, sillä harjoittelussa yhdistyy lihaskunto- ja voima-, nopeus-, kestävyys- sekä liikkuvuusharjoittelu.

RASKAAT TUNNIT (haastetta, kova tempo ja kova meininki)

BODYCOMBAT® – Tehotreeni, josta ei vauhtia puutu ja adrenaliinipotku on taattu! Tunti pohjautuu itsepuolustuslajeihin. Liikkeissä näkyy mm. karate, kungfu ja thaiboxing. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta itsepuolustuslajeista.

BODYSTEP® – Energinen ja tehokas aerobista kuntoa kohottava tunti. Tunnilla askelletaan laudalle yksinkertaisin ja tehokkain askelin. Liikkeiden kevyemmät ja raskaimmat vaihtoehdot takaavat tunnin sopivuuden kaikille. Monipuolisesta hikitreenistä pitäville!

SPINNINGTUNNIT (sisäpyöräily)

RASVANPOLTTO– Tunti parantaa aerobista kuntoa. Kehittää sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja hapenottokykyä. Tunnilla kalorit palaa, perustunti josta on uuden polkijan hyvä aloittaa!

MÄKI- Kehittää jalkojen lihasvoimaa ja kestävyyttä. Tunnilla selkeät työ- ja palautusosiot.

VIRTUAALITUNNIT:

CMS CORE (45MIN) – Tule haastamaan keskivartalosi ja kehittämään kehonhallintaa. Tunnilla opit kannattelemaan vartaloasi ryhdikäästi, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa. Keskivartalon pinnallisten ja syvien lihasten harjoittamista voidaan suositella naisille ja miehille, ikään tai kuntoon katsomatta.

CMS CORE ABS (30MIN) – Tällä kehonhallintatunnilla perustuntia haastavammat keskivartalon liikkeet takaavat poweria coreen. Ota vatsalihaksiesi kanssa haaste vastaan ja osallistu cms core abs-tunnille. tehokas treeni jo itsessään ja vain 30 minuutissa. Tunti sopii kaikille, vasta-alkajista jo pitkään treenanneille. Liikkeet pystyy tekemään omaan tahtiin ja näin voi haastaa itsensä omien voimien mukaan.

CMS BOOTCAMP – Cms bootcamp on sinulle, joka kaipaat tuloksia, nopee treeniä, etkä pelkää haastaa itseäsi. Videolla ohjaajan tehtävänä tällä tunnilla on piiskata sinusta kaikki irti perusliikkeitä suorittaen. Bootcamp haastaa liikkujan antamaan itsestään kerta kerran jälkeen enemmän.

CMS DANCE FEVER – Haluatko arkeesi jotain uutta, kokemalla hyvää oloa ja iloa liikkunnan parissa? Fever on helppo ja hauska tanssitunti, jossa hiki lentää ja naurulihaksia koetellaan. Anna lahkeiden lepattaa mm. musikaaliteemojen, discon, afron, lattareiden ja jazzin tahdittamana.

CMS KUNTOJUMPPA – Erittäin helppo ja hauska tunti. tunti sopii kaikenikäisille ja –kokoisille sekä naisille että miehille. Tähän tuntiin kuuluu helpot askeleet eikä lainkaan hyppelyitä. Jokainen osallistuja voi tehdä liikkeet omaan tahtiin. tältä tunnilta on hyvä aloittaa oma liikunnallinen elämä.

CMS TERVESELKÄ – Tule liikkumaan helpolla selän terveyttä edistävällä tunnilla. Tunnin aikana tavoitteenamme on saada rankaan liikettä ja liikkuvuutta sekä helpottaa selän yleisiä kiputiloja. Tunti on kevyt ja sopii kaikille liikkujille.

CMS POWER BODY – Lyhyen lämmittelyn suoritetaan käsipainoilla ja tangolla tehokas 3 liikkeen lihaskuntosarja ja välissä nostetaan sykettä erilaisilla helpoilla liikkeillä 2 minuuttia. Tunnilla tehdään 3 erilaista lihaskuntopatteria, niin että keho tulee treenattua monipuolisesti läpi. Tehokas ja monipuolinen treeni kaikille kunnon hikeä kaipaaville.

CMS KAHVAKUULA – Kahvakuulatunti on lihaskuntotunti, jolla harjoitellaan kehoa hyvin monipuolisesti. Voima , kehonhallinta ja liikkuvuus kehittyvät tällä tunnilla unohtamatta hengästymistä. Tällä tunnilla pystyt haastamaan itsesi ja tekemään tehokkaan kovan treenin, mutta myös aloittamaan oman kahvakuula-urasi viedon opastuksella.

CMS YOGA FLOW – Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla.

CMS RENTOUTUS – Ota itsellesi hetki aikaa ja pysähdy. Nyt on aika rentoutua kaiken kiireen keskellä ja lähteä puolentunnin rentouttavalle virtuaalimatkalle