Riihimäen ryhmäliikuntavaraus

Tuntivaraus tapahtuu osoitteessa https://hyvakuntoriihimaki.kulkuriaccess.fi/php/

VINKKI: Tallentamalla varausohjelman osoiterivin tietokoneella selaimesi kirjanmerkkeihin ja älylaitteella kuvakkeeksi aloitusnäytöllesi, pääset varauskirjaan käsiksi mahdollisimman vaivattomasti.

ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA

Päästäksesi varaamaan tunteja, tulee sinun ensin luoda uudet rekisteröitymistunnukset.

Samalla päivitämme myös asiakastietosi ajan tasalle. Suosittelemme käyttämään salasanassa Isoa Etukirjainta, koska useat mobiililaitteet tarjoavat sitä automaattisesti. Näin salasanan syöttö on jatkossa helpompaa. Tunnuksen luomisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Vahvistettuasi rekisteröitymisen, pääset varaamaan tunteja kirjautumalla sisään luomillasi tunnuksilla.  HUOM! Jos vahvistuslinkkiä ei näy, tarkista myös mainos- ja roskapostikansiosi.

 TUNTIEN VARAAMINEN JA PERUUTTAMINEN

Kun olet onnistuneesti rekisteröitynyt ja vahvistanut tunnukset sähköpostilinkin kautta, pääset varaamaan tunteja kirjautumalla varauskirjaan sisään.

Tietokoneella: Varauskirja – Viikkokooste

Älylaitteella: Omat tiedot – Varauskirja – Viikkokooste

Valitse haluamasi tunti ja vahvista varaus. Tunnin ollessa täynnä tuntia ei voi avata ja sen taustaväri poikkeaa muista tunneista. Varasijapaikoille on mahdollista ilmoittautua vastaanoton kautta paikan päällä tai nro 040 7092288.

Voit varata tunteja 7 päiväksi eteenpäin ja kerrallaan varauksia voi olla voimassa 6 kpl. Tuntivarauksen voi peruuttaa varauskirjan kautta 1 tuntia ennen tunnin alkamista. Viime hetken peruutukset ilmoitetaan vastaanottoon tekstiviestillä 040 7092288.  Kaikki varaukset näkyvät sinulle varauskirjan Omat varaukset –kohdassa, jota kautta myös peruutukset tehdään.

Tietokoneella: Varauskirja – Omat varaukset

Älylaitteella: Omat tiedot – Varauskirja – Omat varaukset

Omat varaukset –osiossa voit myös seurata vastaanotossa varaamasi varasijapaikan tilaa.

Toistaiseksi perumatta jääneistä tunneista ei muodostu asiakkaalle aikasakkoa tuntivarauksiin. Myöhemmin, kun uuden varauskirjan käyttö on tullut tutuksi meille kaikille, otamme myös tämän ominaisuuden käyttöön, jotta tunnit muistettaisiin myös perua esteen sattuessa. Näin tuntipaikat vapautuvat mahdollisesti jonossa oleville asiakkaille.

Muistathan perua tunnin hyvissä ajoin, jos et pääse osallistumaan sille!

Jaa artikkelia

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email