Riihimäen Sisäleikkipuisto

Aukioloajat

Riihimäen Sisäleikkipuisto on avoinna MA - PE 10:00-18:00

Puiston poikkeusaikataulut:

PE 27.11. Puisto suljettu kausiflunssasta johtuvan henkilökuntavajeen vuoksi

Syntymäpäivävarauksia otetaan vastaan myös viikonloppuisin. Muutokset aukioloihin ilmoitetaan tällä sivulla.

*Keittiö on toistaiseksi suljettu ruoka-annosten osalta.  Kahviotuotteista löydät valikoimastamme juomia, jäätelöitä, suolaista ja makeaa naposteltavaa.

Sisäänpääsy-hinnat

Alle vuoden ikäiset ja yli 18-vuotiaat leikkivät veloituksetta.

1-2 -vuotiaat 9,00€
Yli 3-vuotiaat 14,00€

ILTA-ALE! Viimeisen tunnin aikana ostetut sisäänpääsyt -50%

Puistossa on myynnissä yksittäisiä sisäänpääsylahjakortteja sekä sarjalippuja.

HUOM! Edellytämme, että leikkiseurueeseen kuuluu vähintään yksi täysi-ikäinen valvoja.

Sisäänpääsy kattaa rajattoman leikkiajan yhden päivän aikana. Leikkiaika päättyy, kun puistosta poistutaan.

LAHJAKORTIT:

  • HopLop Riihimäen sisäänpääsylahjakortit säilyvät voimassa sellaisenaan lahjakortin viimeiseen voimassaolopäivään asti.
  • HopLop Oy:n verkkokaupasta tai puistoista ostettuja yleisiä lahjakortteja ja sarjalippuja (käyttöoikeus kaikissa HopLop-puistoissa) käyttöoikeus Riihimäellä on päättynyt 31.7.2020. Lahjakortteja voi hyödyntää HopLopin omissa puistoissa voimassaoloajan puitteissa.

Alennetut sisäänpääsyhinnat

Palvelut, joissa alennetut sisäänpääsyhinnat:

  • Syntymäpäiväpaketit
  • Retkipaketit
  • Ryhmä- ja seurasisäänpääsyt

Riihimäen HopLop irtautui emoketjustaan 28.5.2020, mutta toiminta jatkuu edelleen saman katon alla yksityisenä toimijana. Puisto tunnetaan jatkossa nimellä Riihimäen Sisäleikkipuisto. Puisto on avoinna leikkijöille arkisin maanantaista perjantaihin klo 10-18, sekä viikonloppuisin syntymäpäiväjuhlijoille ennakkovarauksella. Koululaisten loma-aikoina puiston aukioloissa saattaa olla muutoksia.

Puiston aktiviteeteista on väliaikaisesti poistettu käytöstä pallomeri ja pallosota-tykit, muutoin puisto pidetään auki normaalisti erityistä siisteyttä ja turvavälejä ylläpitäen.

Riihimäen Sisäleikkipuisto tarjoaa lapsille touhukasta tekemistä seikkailulabyrintissa, ja ympäristön, jossa vanhemmat ja muut läheiset pääsevät osallisiksi lasten liikuntaleikkeihin kannustajina, rohkaisijoina ja leikkikumppaneina. Riihimäen Sisäleikkipuistosta löytyy mm. sirkusaiheinen suuri pomppulinna, erillinen pienten (alle 4-vuotiaiden) leikkialue, (kahdeksan pallotykin pallosota-alue, pallomeri)  ja monenlaista estettä, putkea ja liukumäkeä sokkelon sisällä. Sisäleikkipuisto ei ole vain lasten juttu, vaan tekemistä riittää myös aikuisille!

Liikunnalliset syntymäpäivät Sisäleikkipuistossa

Sisäleikkipuistossa on mahdollista järjestää lasten liikunnalliset syntymäpäiväjuhlat. Valittavana on kaksi juhlahuonetta, joissa teemana ovat vehreä viidakko ja vedenalainen sukellus. Leikin lomassa oma juhlahuone toimii levähdys- ja tankkauspisteenä, jossa lapset voivat käydä napostelemassa valitusta tarjoilupaketista riippuen joko pientä makeaa tai isompaa suolaista purtavaa. Juhlahetken kruunaa aina kynttilöin koristeltu jäätelöpallokakku! Syntymäpäivävaraukset onnistuvat suoraan puistossamme tai jättämällä varauskyselyn nettisivujemme kautta. Syntymäpäiväjuhlia on mahdollista varata myös viikonlopulle.

Retkipaketit, ryhmä- ja seurasisäänpääsyt?

Sisäleikkipuisto on hauska ja liikunnallinen retkikohde pienille ja isommillekin ryhmille. Meiltä voit varata joko kokonaisen retkipaketin sisäänpääsyineen ja tarjoiluineen, tai pelkät ryhmä-/seurasisäänpääsyt ilman tarjoiluja. Kysy lisää – leikkipuisto@hyvakunto.com !

Erilaiset TyKy-päivät?

Sisäleikkipuisto luo loistavat puitteet järjestää normaalista poikkeavat TyKy-päivät omalle henkilöstölle. TyKy-päivän sisältö räätälöidään yrityksen toiveiden mukaan ja siihen on mahdollista lisätä sisäleikkipuiston tehtäväratojen lisäksi mm. myös kuntosali- tai ryhmäliikuntatutustumista, kuntotestauksia, kehoanalyyseja sekä ruokailua. Kysy lisää – leikkipuisto@hyvakunto.com !

Ohjeita puistoon tulijoille

Riihimäen Sisäleikkipuistossa leikitään aina vanhemman vastuulla. Lapsia ei saa jättää yksin puistoon, vaan leikkijöillä tulee olla aina vähintään yksi täysi-ikäinen valvoja mukana, joka on vastuussa lasten leikkimisestä. Valvojalta ei peritä sisäänpääsymaksua. Näin erityisenä aikana valvojan tulee myös huolehtia entistä tarkemmin, että koko leikkiseurue noudattaa kulloinkin voimassaolevia hygieniaohjeistuksia ja turvavälejä.

Puistossa ja kahvioalueella liikutaan hygienia syistä ainostaan sukat tai tossut jalassa. Ulkokengät jätetään sisäänkäynnin yhteydessä oleville naulakoille tai kenkähyllyyn. Lukittavat säilytyskaapit toimivat kolikkopantilla. Myös valvojilta edellytetään sukkia/tossuja.

Riihimäen Sisäleikkipuiston keittiö on toistaiseksi suljettu ruoka-annosten osalta, mutta kahviotuotteista löytyy juotavaa ja pikkupurtavaa leikin lomassa tankattavaksi. Omien eväiden syöminen kahviossa on kielletty, mutta omat vesipullot ovat sallittuja.

Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia tarkasti, jonka vuoksi muutokset toimintaan voivat tapahtua hyvinkin pienellä aikavälillä. Tarkistathan mahdolliset muutokset sivuiltamme ennen puistoon saapumista tai puhelimitse 050 338 1326. Ajantasalla oleva viranomaisohjeistus löytyy täältä www.thl.fi