Valmennuspalvelut – Fit Kunto

Kaipaatko lisämotivaatiota treeneihin, apua oikeaoppisten suoritustekniikoiden kanssa tai suuntaviivoja monipuolisempaan ja terveellisempään ruokavalioon? Personal trainerimme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi, oli kyseessä sitten painonpudotusurakka, lihasmassan kasvattaminen, kiinteytys tai kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Personal Trainerimme Fit Kunto

Janni Heikkilä

  • 0400 519 627
  • janni.heikkila@hyvakunto.com
  • EHF/SKY Personal trainer, SpartanGear Certified Bodyweight Instructor, Itä-Suomen liikuntalääketieteen ja terveystieteiden perusopinnot, Helsingin Evankelinen opisto Liikunta- ja terveystieteiden linja

Jan Jokinen

  • 0442379883
  • jan.jokinen@hyvakunto.com
  • Trainer4you Personal trainer, Trainer4you Ravintovalmentaja

Juuli Nivala

  • 040 531 1949
  • juuli.nivala@hyvakunto.com
  • Liikunnanohjauksen perustutkinto (2017), Urheiluopistojen sertifioitu Personal Trainer (2017), Suomen voimisteluliiton ProFitness-ohjaajan jatkokoulutus (2015), Liikunnanohjauksen peruskurssi (2014), Valmentaja- ja ohjaajakoulutus VOK (2014), Valtakunnallisen Liikunta- ja urheiluorganisaation Valo ry:n kuntosaliohjaajan koulutus (2014)

Fustra-yksilövalmennus

Riihimäellä on mahdollista saada myös Fustra-yksilövalmennusta. Fustra on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, helpottamaan niska-hartiakipuja, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehonhallintaa ja vahvistamaan keskivartalon lihaksia. Fustran kulmakivinä toimivat hyvä ryhti ja liikkeiden tarkka, oikeaoppinen suoritus. Jokaiseen ohjelmaan sisältyy ruokavalio sekä kehityksen seuranta testien avulla.

Mitä on Fustra?

Fustra korjaa kehon virheasentoja, vahvistaa heikkoja lihaksia ja avaa kireyksiä. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla saadaan aikaiseksi hyvä ryhti ja kivuton arkipäivä. Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino. Vartalon selkäpuolen lihakset ovat etupuolta heikoimpia, mikä rasittaa niveliä, selkärankaa ja lihaksistoa. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi suuri osa suomalaisista kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Fustran avulla kehon asentovirheet saadaan korjattua.

fustra-turk2_Power(1) fustra-sin1_netti(1)

 Varaa aika tutustumiskäynnille hintaan 35€ (norm. 99)! Täytä sähköinen yhteydenottolomake täällä.

www.fustra.fi